Print

Cowboytoast

En lækker simpel ret med oksekød, der er nem at lave og som ikke kræver de store ingredienser eller tid.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.

 


Cowboytoast

Tidsforbrug: 35-40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 500 g. hk. oksekød
  • 16 skiver toastbrød
  • 2 æg
  • Smør
  • Salt + peber
  • Ketchup
  • 3 tsk. soyasauce
  • 3 løg

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn.
  2. Fars, salt, peber, soyasauce og æg røres sammen
  3. Lad det hvile på køl i 15 min.
  4. Læg 2 skiver brød på en bageplade og put 60 g. kød på hver af skiverne
  5. Bag brødet i ovnen (uden top) i 12 min.
  6. Løget skæres i tynde ringe og brunes på panden i smør til de er bløde
  7. Når brødene tages ud af ovnen kommes toppen (de sidste skiver) oven på igen og laves i toastmaskinen
  8. Kom bløde løg og ketchup i toasten, når den er færdig i maskinen og server!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar