Print

Byg selv frikadelle burger

Burgere er noget, der ofte er på menuen herhjemme. Men det er jo også af den grund, at det kan variere så meget. Vi er især glade for frikadelleburgere, okseburgere, burger med scrambled eggs, kyllingeburgere, burgere med fiskefrikadeller og med laks. Men den med frikadeller er simpelthen en af favoritterne.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.

 


Byg selv frikadelle burger

Tidsforbrug: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 500 g. hk. svinefars
  • 1 pk. burgerboller
  • Agurkesalat (el. ½ alm. agurk)
  • ½ pk. frisk spinat el. iceberg
  • Rødkål

 

Basislager: 

  • 2 løg
  • 1 dl. havregryn
  • ½ dl. vand el. mælk
  • Salt + peber
  • Dressing
  • Fedtstof til stegning

Fremgangsmåde

  1. Løg pilles og snittes fint.
  2. Svinefars, havregryn, løg, salt og peber blandes sammen og formes til store bøffer
  3. Frikadellerne steges på panden i fedtstof og burgerbolle i ovnen efter anvisning på emballagen.
  4. Skyl spinatbladene (eller skær iceberg) og byg din burger med rødkål, frikadelle, salat, agurkesalat og dressing.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar