Print

Bøf i folie m. ovnstegte kartofler & bearnaisesauce

En lækker ret med oksekød, der stadig er saftig efter en tur i ovnen. Dejlig nem at lave og passer sig selv i ovnen.


Bøf i folie m. ovnstegte kartofler & bearnaisesauce

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 125 g. hk. oksekød
  • ½ løg
  • 1/4 peberfrugt
  • 2 cherrytomater
  • 25 g. champignon
  • ½ glas bearnaisesauce
  • 250 g. kartofler

 

Basislager: 

  • Salt + peber
  • Fedtstof
  • Olie
  • Herbes de provence

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn
  • Farsen formes til bøffer og krydres med salt og peber
  • Bøfferne steges let på panden og puttes derefter over i folie.
  • Løg, cherrytomater og rød peber skæres i små tern og puttes ovenpå bøfferne – folien lukkes om bøfferne
  • Kartoflerne renses, skæres i mundrette stykker – derefter lægges de i et ovnfast fad
  • Olie hældes over sammen med salten og det gives 35-40 min. i ovnen ved 200 grader alm. ovn. eller til, at kartoflerne er møre.
  • Når der er ved at være 10 min tilbage fra at grøntsagerne er færdige, puttes bøfferne ind i ovnen sammen med kartoflerne og bages færdig.
  • Bearnaisesaucen varmes ved svag varme i en gryde og serveres til bøf og kartofler.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar