Print

Aspargessuppe m. brød

Aspargessuppe er vi helt vilde med, mest af alt fordi det minder om en tynd version af tarteletfyld. Man kan putte suppehorn i retten også, hvis man er til dette det mætter så godt, og brødet kan snildt varieres alt efter hvad man lige har tilbage af rester eller har købt ind. Har vi burgerboller tilbage bruges det, ellers ofte baguettes. Pift det gerne op med lidt hvidløg og olie.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Aspargessuppe m. brød

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 ds. aspargessnitter
  • Baguettes
  • 15 gram smør
  • En sjat mælk (fløde, hvis haves hjemme)

 

Basislager

  • salt + peber
  • 1,5 spsk hvedemel
  • 250 ml. grøntsagsbouillon

Fremgangsmåde

  1. Afdryp aspargesnitterne og gem væden
  2. Lav en smørbolle i en gryde (mel + smeltet smør)
  3. Tilsæt væde fra asparges og pisk til der ikke er flere klumper
  4. Tilsæt bouillon og lad suppen koge i 5-6 minutters tid
  5. Tilsæt en sjat mælk (evt. fløde hvis det haves) og smag til med salt og peber
  6. Til sidst tilsættes aspargesene til suppen
  7. Varm brød og server.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar