Print

Lækre ovnstegte kartofler

Kartofler er normalt ikke særlig spændende, når de blot er kogte. Men der skal ikke ret meget til, før vi bliver super lækre. En af vores favoritter når det gælder kartofler, det er de ovnstegte. De passer sig selv i ovnen, det kræver ikke meget forberedelse og man kan lave det med alverden krydderi imellem. Normalt bruger vi krydderiet Herbes de provence, men salt, peber og paprika er også lækkert deri. Kartoflerne er særdeles godt til kylling eller saftige bøffer.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Lækre ovnstegte kartofler

Tidsforbrug: 55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • 1 kg. kartofler

 

Basislager:

 • Olie
 • Salt + peber
 • Herbes de provence
 • Evt. paprika

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn.
 2. Kartoflerne skylles og skæres i både eller små tern (gerne med skræl på).
 3. Kartoflerne puttes i en pose og vendes i olie, Herbes de provence, salt og peber (evt. paprika også).
 4. Bag kartoflerne i ovnen i 40-45 min. ved 200 g. alm. ovn.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar