Print

Bloggen er flyttet – for sidste gang!

Som nogen måske har lagt mærke til, så er bloggen rykket for absolut sidste gang! Da jeg flyttede min blog over til Bloggers Point tænkte jeg, at det var bedre at være en stor fisk i en lille dam, end at blive glemt i mængden ved et kæmpe sted som Bloggers Delight. Så var der da nogen, der ville lægge mærke til mig!

Men jeg vidste også godt, at det ikke var for altid, jeg ville være der. Jeg har et enormt behov for at være mig selv og at der ikke er nogen der “bestemmer over mig”. Sagt på den måde, at jeg ikke bryder mig om at nogen ejer en del af min blog eller det sted, hvor min blog ligger. Så jeg sprang ud i det og flyttede bloggen over på mit eget websted med domæne og er nu uafhængig.

Det var så smart, for nu har jeg koblet blog og app sammen og navigerer det hele ét sted fra! Lige om lidt udkommer appen jo, og det er så skønt at hele “platformen” – redigeringsstedet er det samme. Det sparer mig også for enormt meget tid! Og det er kun blevet en fordel for jer, for nu har jeg mere tid til at udgive en masse lækre opskrifter SAMT at I slipper for de ulidelige reklamer der fylder hele skærmen – det kommer der styr på i løbet af ugen. (Jeg har et fantastisk team bag mig der sørger for, at reklamerne ikke skulle gå hen og blive trælse, men de er desværre nødt til at være der – det kan jeg ikke komme udenom! 🙂 )

Som sagt kan jeg love jer, at dette bliver sidste skift – for jeg er, hvor jeg gerne vil være! Ved mig selv! Og det føles fantastisk. Det virkede også som et helt naturligt skift, da jeg jo oprettede virksomhed i marts måned. I kan blot ikke længere følge mig hos Bloggers Point, nu skal i direkte gå på www.madforfattigroeve.dk eller finde mig via Facebook eller Instagram.

Men jeg håber I bliver her og følger mig længe endnu! Jeg er slet ikke færdig med at vise jer alt jeg har i mig! Rigtig dejlig weekend til jer. Vi tager en tur på stranden her over middag – det bliver så godt. 🙂

Kærligst, Fie.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Keld christensen
    12. august 2018 den 13:21

    Hej jeg har nu købt appen men jeg kan ikke printe Madplan er eller indkøbsliste ud hvorfor?????????

Skriv kommentar