Print

Baconsvøbte asparges

Baconsvøbte asparges er en af mine yndlings snacks og tilbehør! Det  er super nemt at lave og kræver ikke det store forberedelse. Vi spiser det ofte til en lækker bøf. Det bliver dejligt sprødt i ovnen.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Baconsvøbte asparges

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • 1 bundt asparges
 • 1 pk. bacon i skiver
 • Evt. salt og peber

 

Fremgangsmåde

 1. Baconen halveres og vikles rundt om ét stykke asparges og lægges i et fad – skær dem evt. i halve, hvis der ikke er nok bacon skiver til alle.
 2. De kan evt. krydres med salt og peber, hvis man er til det.
 3. Bages i ovnen ved 200 grader til baconen er sprød.
 4. Nyd dem!

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Lone
  3. maj 2018 den 14:24

  Hejsa, jeg følger dine skønne opskrifter. Jeg må lige spørge om asparges svøbt i bacon, står som en hovedret, uden yderligere kød. Vi laver det tit, men med kylling eller andet kød. Men det sprænger jo så bare budgettet!!
  Mange hilsner, og tak for en god side Lone
  PS følger dig på FB, ikke din blog endnu ?

  • Svar
   madforfattigroeve
   3. maj 2018 den 21:17

   Hej Lone,

   Fantastisk at høre, at du følger med på Facebook, hop endelig med på madplanen. 🙂
   Baconsvøbte asparges er tilregnet som tilbehør til en ret – men den kommer kun på, hvis der er tilbud på enten bacon eller asparges, da det ellers ja er en omfattende dyr “ret”. 🙂 Men lige nu går jeg igennem mange af retterne på bloggen, da jeg skal have taget en masse billeder til appen der udkommer her snart.

   Håber at se mere til dig på bloggen.

   Kh, Fie.

Skriv kommentar