Kartofler Oksekød Opskrifter Svinekød
Print

Baconbombe ala. Fie

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er ret så vilde med bacon herhjemme og gerne den helt sprøde af slagsen! Vi bruger det ofte i mange sammenhænge, og lige i denne var det helt perfekt! Det er ikke just en fattigmandsret, men for søren hvor var der mange rester OG det var kanont lækkert. En hel ny måde at få bacon på! Opskiften er super god med en salat som tilbehør.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden. 🙂

 

Baconbombe ala. Fie

Antal: 2 voksne og 2 børn


Ingredienser: 

  • 3 pakker bacon
  • 1000 gram oksekød
  • 1,5 kg kartofler i skiver
  • 200 gram revet ost

Basislager:

  • 1 tsk. oregano
  • 2 tsk. paprika
  • 3 fede hvidløg
  • Salt + peber

 

Opskrift:

  1. Start med at finde din stegeso frem, samt dine ingredienser.
  2. Derefter putter du bacon rundt i kanten i stegesoen. (Se billede)
  3. Skær kartoflerne i skiver
  4. Svits oksekødet, så det er brunt og hæld derefter hvidløget, paprika, oregano, salt og peber i.
  5. Put skiftevis kartoffel, oksekød og ost på. Start med kartoffel.
  6. Slut med at lukke fyldet med bacon og læg evt. mere bacon på, hvis du ikke kan lukke det med baconen fra bunden.
  7. Put noget over baconen til at holde det sammen indeni ovnen. Fx kødnål eller sølvpapir
  8. Sæt stegesoen i ovnen på 175 grader i 90 minutter – eller indtil den er 65 grader indeni. (Man kan også sagtens putte låg over)

 

 


Husk at du kan følge bloggen på:

Facebook, hvor alle de nyeste indlæg bliver udgivet.

Instagram, hvor alle billeder af min mad kommer på løbende.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Carina Vedelsted
    12. juni 2018 den 13:52

    Hvad gør man hvis man ikke har en stegeso?

Skriv kommentar