Print

Tarteletter med kylling, asparges og ærter

Min kære mand er simpelthen i himlen for tiden! Da vi er ved at klargøre alt til appen betyder det også, at alt maden igennem tidernes løb skal laves, så der er massere af billeder at putte i appen, og ikke bare en masse tekst. Det betyder simpelthen, at vi skulle have tarteletter – og hvis  nogen skulle være i tvivl, så er det mandens absolut favorit mad – og så er det uanset hvilke afstøbninger, det bliver lavet i.

Og så er det sørme heldigt, at det kan laves  både som snack, natmad, frokost, forret og aftensmad – hvis du spørger Mikkel. Han var helt sikker på at billederne ikke blev gode første gang, så jeg måtte hellere lave det igen! Har du allerede kød fra en kogt kylling hoppes der direkte til punkt nr. 5 🙂

<

Tarteletter med kylling, asparges og ærter

Tidsforbrug: 1 time og 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kyllingebrystfilet
 • Mælk
 • ærter
 • Aspargessnitte
 • Tartelet bunde
 • Hønsebouillon
 • Mel
 • Salt
 • Peber
 • Fedtstof
 • Løg

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Mona
  24. juli 2018 den 13:26

  hvis der skal tilsættes fløde, hvad gør man så med mælken? 🙂

Skriv kommentar