Print

Ih! Der udkommer en app til Madforfattigrøve!

Jeg ved slet ikke hvordan man bedst spoiler såden en kæmpe nyhed, men nu kommer det altså bare! Jeg har altid drømt om at være selvstændig – altid drømt om at udvikle noget og at skabe noget fra bunden. Og denne blog, det har været et kæmpe springbræt og jeg elsker det! Men jeg kunne ikke stoppe her. For som tiden går bliver man pludselig også kendt med, hvor mange kræfter jeg egentlig putter i projektet. Og jo mere arbejde jeg lægger i det, jo mere mening giver det for alle mine skønne læsere landet over.

Der er nogle der efterspørger mit arbejde som et værktøj, hvor man egentlig kan slippe lidt for den personlige vinkel, og blot tage madplanerne og opskrifterne med sig på tur, og dét er simpelthen i skrivende stund ved at blive udviklet. For jeg er simpelthen ved at udvikle en app – et tilbud til jer om en nemmere og mere brugervenlig tilgang til mit arbejde. Lad mig først og fremmest slå fast, at det BLOT er et tilbud, min blog lukker på ingen måde og vil køre, som den altid har gjort, og bloggen vil som altid være tilgængelig ganske gratis – dette er kun for at gøre det nemmere og mere brugbart for jer. Vi lever trodsalt i en tid idag, hvor vi knapt har tid til at trække vejret – tingene skal gå stærkt og det skal være ligetil og nemt! 😛

Appen vil selvfølgelig over tid også udvikle sig hele tiden, men det perfekte ved appen er nemlig, at den er så brugervenlig og nem at tilgå – og noget hurtigere end en webversion. Appen vil være 100 % reklamefri og vil på intet tidspunkt ende med reklamer i og chikanere (kan man sige det, uden at nogle virksomheder bliver stødt). Appen vil komme til at være et værktøj til jer på farten således at indkøbssedlen er nem tilgængelig ved blot at SWIPE til siden og kunne krydse forskellige varer af i appen, som de ryger i kurven. Man vil kunne vælge om man er single eller familie, således at man får de korrekte notifikationer. Og notifikationerne man får ud, er kun når der bliver udgivet en madplan – altså max 2 gange om ugen, medmindre du vælger at du kun vil have familiemadplanen og omvendt. Det er vireklig altså gennemtænkt og smart – der er nogle enormt dygtige udviklere på sagen.

Teksten i appen bliver ikke en lang smørre, det bliver meget mere overskueligt og der kommer billeder på alle retterne – og så bliver der selvfølgelig også eksklusive ting at finde i appen, der skal jo være nogle større fordele! Ja, der er meget at se frem til, og uden at give hele appen på forhånd, så kan jeg sige, at I skal glæde jer! Appen laver jeg i samarbejde med Appudviklerne Makeable.

 

Fordelene ved at købe appen: 

 • Brugervenligt værktøj til handel
 • Nemt at tilgå
 • Hurtigt at loade på farten
 • Indkøbssedlen skal ikke printes længere (moderjord takker mig!)
 • Vælge om du er single eller familie i forhold til notifikationer og læsning på appen
 • Indkøbslisten er overskuelig
 • Der er billeder på opskrifterne.
 • Der kan findes gode tips og råd, som ikke kan findes på bloggen.
 • Mulighed for at krydse ting af, du allerede har lagt ned i din kurv
 • 100% reklamefri!

Prisen? 

Appen kommer til KUN at koste 49 kr. og så er der ubegrænset brug af appen for evigt. Jeg ved godt, at det for mange mennesker er en del penge, men jeg kan allerede nu se, at det bliver et hit! Der er ikke månedsbetaling, det er ét beløb og så er du godt kørende. Den kan fåes til både android og IOS, men bliver dog lancheret i app-store først og et par uger senere google play.

Jeg er SÅ spændt og jeg vil sige, at de 49 kr. skisme er givet godt ud, det er en investering der kun bliver videreudviklet på. Ja, jeg glæder mig. Det gør jeg virkelig. Det her, det er barnedrømmen der går i opfyldelse. Jeg håber, at I vil tage godt imod den, give den en chance og se, om det ikke var noget af en forbedring. Jeg er allerede så spændt, at jeg knapt kan være i mig selv. Og for en god ordens skyld vil jeg lige gentage, at den ikke erstatter bloggen – men det bliver et noget nemmere værktøj for jer i køkkenet og Rema 1000. 🙂

 

APPEN ER UDGIVET OG KAN KØBES LIGE HER:

http://applink.dk/mff

 

 

 

Relaterede indlæg

19 Kommentarer

 • Svar
  Jette
  18. april 2018 den 15:47

  Jeg glæder mig til at se den 🙂

 • Svar
  Kristina
  18. april 2018 den 16:45

  Hvor dejligt ??? og nej 49 kr er ikke meget for det kæmpe stykke arbejde du gør ?? Glæder mig til den kommer ☀️

 • Svar
  Natalie
  18. april 2018 den 17:00

  Rigtig god idé. Det skal nok blive godt?? Jeg glæder mig til at se den??

 • Svar
  Christina
  18. april 2018 den 17:28

  Fedt initiativ! Jeg glæder mig til den kommer. Og tusind tak for dit skønne arbejde – madplanerne er en velkommen ting i en travl hverdag ?

 • Svar
  Helle
  18. april 2018 den 17:43

  Hvor spændende 🙂 Det glæder jeg mig til!

 • Svar
  Betina Munch
  18. april 2018 den 17:51

  Et kæmpe hurra herfra.

  Det er så godt klaret og gør det så meget nemmere. Du er en stjerne på min himmel og dette får dig til at stråle endnu mere. De madplaner jeg har fulgt til nu er så gode. Der bliver lavet lidt om, men ikke meget. Elsker også indkøbslisten, der er så stor en hjælp. Vi køber dog kød et andet sted, i store mængder, da det er billigere. Har også for længe siden indført nedsat kødmængde til 100 g pr. person. Så alle 2-3 kg. fars bliver lavet til 100 g bøffer, der fryses ind enkeltvis. Så er bøffen lavet eller det er let at ta’ 200 g til en gryderet eller andet. Så igen igen, tak for mad 🙂

 • Svar
  Ina
  18. april 2018 den 17:56

  Hvor er det dejligt at du vælger at følge din drøm og at det så ovenikøbet betyder at det bliver endnu nemmere for os som følger dig og dine mad planer, ja det er jo bare et ekstra plus ?

 • Svar
  Lena
  19. april 2018 den 0:17

  Dejligt med en app. En ide kunne måske være at lave det så der er en beregner i forhold til hvor stor en familie man er?

 • Svar
  Tine
  19. april 2018 den 9:53

  Hvad kommer appen til at hedde og hvornår bliver den udgivet

  • Svar
   madforfattigroeve
   19. april 2018 den 10:51

   Hej Tine,

   Appen kommer til at hedde “Madforfattigrøve” og kommer til at blive udgivet omkring sommerens start – vi påtænker i starten af juni. Men det kommer an på, hvor hurtige udviklerne er, så det kan også være før. Men planen lige nu hedder omkring juni 🙂

   Kh Fie

 • Svar
  Pia
  9. juni 2018 den 6:39

  Uhhhh kom endelig med den 😁

 • Svar
  Nicole
  11. juni 2018 den 20:06

  Kunne det måske blive sådan man kan justere på personerne i husstanden for vi er 3 børn og 2 voksne 🙈

 • Svar
  Birgitte
  23. juni 2018 den 13:09

  Det lyder som en rigtig god App 🙂
  Respekt at den ikke koster mere og det er et engangsbeløb og uden reklamer 💰
  Jeg er helt sikker på den bliver et hit 💖
  Glæder mig til at se den og følge udviklingen.
  Pøj pøj ☀️😊

 • Svar
  Anja Rasmussen
  23. juni 2018 den 15:52

  Klart jeg køber den. Er total fan af din hjemmeside. Reklamerer for den til alle der gider hører

 • Svar
  Ditte
  24. juni 2018 den 10:10

  kommer det til at være sådan at man skal logge ind? Tænker bare at hvis man er flere i husstanden der handler ind kunne det være super fint hvis ikke alle skulle købe app’en, men kunne logge ind? ☺️

  • Svar
   madforfattigroeve
   24. juni 2018 den 20:10

   Hejsa, det kan sagtens være, at det blev en mulighed i fremtiden! Men lige pt er det uden login 🙂 Men det giver lidt mere personligt at man kan logge ind ja, og også lidt flere dele muligheder osv.

 • Svar
  Charlotte
  29. juli 2018 den 6:48

  Skøn app – men Appen vil ikke fungere under favoritter? Lige så snart man har tilføjet en ret går den ud af appen hver gang man trykker på hjertet ?? Andre der har oplevet det ? :-/ Har prøvet at slette app og opstarte på nyt..?

  • Svar
   madforfattigroeve
   30. juli 2018 den 12:01

   hejsa,

   ja, det vil den helt bestemt. Teknikerne var på ferie og har derfor først løst problemet i dag. Midt på ugen vil der komme en opdatering til appen der løser det 🙂

   Kh Fie

 • Svar
  Stephanie
  31. oktober 2018 den 8:08

  Dejlig med en app man kan forholde sig til.. Jeg kunne nu godt bruge at man kunne vælge ting fra fx ved allergi eller hvis der er noget man ikke kan lide (ved mig fx) jeg kan ikke tåle tomat, og spiser slet ikke fisk eller skaldyr eller æg Så som æggekage osv.. Jeg tænker bare mere sådan så man ikke får opskrifter med disse ting i ugeplanerne (jeg er single)..
  Men ellers en rigtig god app..

Skriv kommentar