Print

Hjemmelavet råkostsalat

Normalt er råkostsalat egentlig noget groft noget og sådan kan man også sagtens lave det, men i en travl hverdag er det ikke altid, at jeg har tid til at stå og rive det – og så kommer det hele simpelthen bare i minihakkeren – så nemt er det simpelthen! Vi elsker råkostsalat herhjemme, da det giver et frisk pust til maden. Jeg er vild med den syrlige smag pga. citronen, det giver lidt friskhed over retten. Det fungerer bare super godt med gulerødder og æbler til varm mad.


Hjemmelavet råkostsalat

Tidsforbrug: 10-15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 g. gulerødder
  • 1 æble
  • Rosiner

 

Basislager:

  • 2 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødderne
  2. Skyl æble
  3. Gulerødder og æble puttes i minihakkeren og rives fint som på billedet.
  4. Til sidst tilsættes citronsaft og passende mængde rosiner.

 

OBS: Opskriften er også super god, når æbler og gulerødder er revet på et rivejern.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Lis Hjort
    21. november 2018 den 16:09

    Lækkert mad idag.
    Lasagne og råkost er altid en succes her.

Skriv kommentar