Opskrifter Tilbehør

Hjemmelavet råkostsalat

Normalt er råkostsalat egentlig noget groft noget og sådan kan man også sagtens lave det, men i en travl hverdag er det ikke altid, at jeg har tid til at stå og rive det – og så kommer det hele simpelthen bare i minihakkeren – så nemt er det simpelthen! Vi elsker råkostsalat herhjemme, da det giver et frisk pust til maden. Jeg er vild med den syrlige smag pga. citronen, det giver lidt friskhed over retten. Det fungerer bare super godt med gulerødder og æbler til varm mad.

Vi får ofte råkostsalat til vores lasagne, millionbøf, laks mv. Ingredienslisten er delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk at tjekke basislageret inden du handler efter opskriften. ?

 

Hjemmelavet råkostsalat

Antal: 2 voksne og 2 børn


Ingredienser

  • 4-5 gulerødder
  • 2 æbler
  • Rosiner

Basislager:

  • 2 tsk. citronsaft

 

Opskrift

  • Skræl gulerødderne
  • Skyl æblerne
  • Gulerødder og æbler puttes i minihakkeren og rives fint som på billedet.
  • Til sidst tilsættes citronsaft og passende mængde rosiner.

 

OBS: Opskriften er også super god, når æbler og gulerødder er revet på et rivejern.

 


 

Husk at du kan følge bloggen på:

Facebook, hvor alle de nyeste indlæg bliver udgivet.

Instagram, hvor alle billeder af min mad kommer på løbende.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar