Print

Vores ugentlige madbudget.

Som lovet kommer hermed en lille oversigt over, hvordan en af vores uger kunne se ud, og hvad vi egentlig bruger på en hel uge af mad. Jeg vil meget gerne uddybe for muligvis at skabe et større overblik. Herhjemme er vi 2 voksne og 2 små børn, som I nok efterhånden har opdaget. Vores egne børn spiser lidt mindre end gennemsnittet, da de endnu ikke er så store, men madplanerne er som sagt baseret på at de fleste børn kan spise med til prisen. Ugeplanerne til familierne er baseret på børn der er mellem 0-10 år.

I vil ligge mærke til at vi ikke spiser så varieret med morgenmad og frokost i hverdagene, men herhjemme er vi vokset op med at kunne nyde weekenderne lidt mere, så det er dér vi varierer. Det passer os ganske fint, og alle går mætte i seng. Derudover går vi også meget op i at lave meget hjemmelavet mad, der kan man også spare mange penge. Fx på morgenmad, mellemmåltider mm. Det kan være svært at give et præcist svar, men jeg vil prøve så godt jeg kan.

Hvis I har nogle spørgsmål, er I mere end velkomne til at smide en kommentar – jeg laver ikke fuld indkøbsliste, men en ca. liste, det svinger ganske lidt. ?

 

Vores ugentlige madbudget

Aftensmad:

Der handles som sagt ind til de ugentlige madplaner fx uge 10.

I alt = 271,55 kr.

 

Mellemmåltider/snacks:

I alt = 100 kr.

 

Morgenmad

 • Havregrød til børnene (de elsker det!)
 • Havregryn/cornflakes til de voksne (hverdagen)
 • Rundstykker/hjemmelavede bolle (weekender)
 • Pålæg til weekenderne: Hamburgerryg, salami, pålægschokolade

I alt = 120 kr.

 

Frokost:

 • Rugbrød med forskelligt slags pålæg (hverdagen)
 • Børnene får frokost i vuggestuen
 • Sandwiches (weekender)
 • Pastasalat (weekender)
 • Biksemad (weekender)

I alt = 175 kr.

 

Så alt i alt på en uge af mad bruger vi CIRKA 666,55 kr på mad i gennemsnit.

Nu er jeg jo også bare menneske, så selvfølgelig ryger der også varer i min kurv somme tider, som ikke var planlagt hjemmefra. Men hvis jeg holder mig tight til listerne, så ligger det omkring 650-700 kr. på mad om ugen – vi ligger 100 kr. af til madbudget om dagen. (og det er også i mente at børnene får frokost og mellemmåltider i vuggestuen).

Nogle uger er det mindre, da jeg ofte køber stort ind når der er tilbud, for at spare i det lange løb. Det var for at gøre det ganske kort og ikke mindst give et overblik. Der bliver selvfølgelig også købt andre ting til husholdningen som medicin, toiletpapir, sølvpapir, bleer, vaskepulver mm, men dette er for at give et tal over vores madbudget på en uge. Det varierer uge for uge efter hvad vi får til aftensmad samt weekenderne. Men dette kunne være et godt bud, men igen.. man ved først ugen når man står i den, sådan er det i hvert fald her. ?

Nedenfor har jeg sat nogle billeder ind af noget morgenmad & frokost som vi elsker herhjemme. Måske du finder lidt inspiration.

Bløde gulerodsboller uden æg. Opskrift lige HER.

Spinatboller uden mælk, æg og sukker. Opskrift lige HER.

Nemme pita-pizza. Opskrift lige HER.

Squashtærte: Opskrift lige HER.

Husk at du kan følge bloggen på Facebook, hvor alle de nyeste indlæg bliver udgivet.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Sabrina
  9. marts 2018 den 23:49

  Uuh de gulerodsboller ser gode ud ?
  Kommer der mon en opskrift på dem ???

Skriv kommentar