Print

Ristaffel – Kylling i karry med tilbehør

Her den anden dag fik vi den lækreste kylling i karry! Det er jo fantastisk når man har mange rester og kan smække sammen til en ret – og især ristaffel, da der nærmest ingen grænser er for, hvad man kan komme ovenpå kylling i karry. Det er lækkert som gæstemad også. 🙂

Vi laver nogle gange saucen som en opbagt sauce, men vi er altså bare lidt mere vild med kokosmælk. Det er en ret som børnene er helt vilde med, da tilbehøret (for alle) er lækkert at få til som noget nyt, så det ikke kun er varmt mad. Børnene er vilde med at dække bord (ja det er stort i den alder), så der er farver over det hele. Vær’ obs på at peanut ikke er en nød, men en bælgfrugt.

<

Ristaffel – Kylling i karry med tilbehør

Tidsforbrug: 30-40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Ris
 • Kyllingebrystfilet
 • Kokosmælk
 • Bacon i skiver
 • Majs
 • Peanuts
 • æble
 • Løg
 • Mel
 • Salt
 • Peber
 • Karry
 • Kokosmel

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar