Print

HER ER DE 10 VINDERE AF GAVEKORT TIL REMA 1000 <3

Nogengange så er ord slet ikke nok. Og denne her dag, det er en af dem. 1 år i dag har bloggen været til stede i Danmark. 1 år har den hjulpet mange mange tusinde borgere, og jeg er lykkelig. Der er slet ikke ord for, hvor godt jeg synes, det har gået, og hvor spændt jeg er på den kommende tid. 1 år, det er fløjet afsted.

Jeg kontaktede Rema 1000 med henblik på at sponsorere et gavekort til jer. Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg læste, at de ville hjælpe 10 familier! 10 altså!! Jeg havde håbet og ønsket på 1! Så det slog benene væk under mig, og der vidste jeg, at det ikke bare var en hobby det her – det er en kæmpe del af mit liv! Det er meningen, at jeg skal arbejde med det her – meningen at jeg skal hjælpe andre, for det her er hvad det giver i enden – glade mennesker, virksomheder der vil sponsorere til familier – samarbejde på kryds og på tværs. Simpelthen på grund af gode gerninger og et hjælpsom sind. Det er jo fantastisk. 🙂

Men nu til vinderne! For mit program har tærret alle 5755 kommentarer, det er eddermame mange mennesker – og jo, det må man gerne sige lige nu! Det er jo mere end jeg nogensinde turde drømme om, at der gerne ville vinde. 10 mennesker er blevet udtrukket ud af mange tusinde, og du kan finde dem på nedenstående billede! 🙂

 

HER ER DE 10 heldige vindere. <3

Jeg kontakter jer via Facebook med nærmere information omkring levering. Stort tillykke til jer! Jeg håber, at gavekortet kan bruges, og at det hjælper på et tørt sted. Det er skønt, at Rema 1000 gav muligheden for, at hele 10 familier kunne glædes. 🙂

Tak for alles deltagelse, jeg er blown away! Og hammer glad! Det her gør bare, at jeg en anden gang springer ud i det igen og leverer sådan en give-away. 🙂

Påskekrammere, 
Fie. 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar