Print

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

God aften kære læsere, nye som gamle. Jeg tænkte det lige var på tide med en spørgerunde samt en info-runde. Jeg får rigtig mange spørgsmål på daglig basis, og det er fantastisk! Jeg tænkte, at jeg lige ville samle nogle af de mest stillede spørgsmål her + svar! Måske der er noget, jeg ikke har nævnt, så kommenter gerne, så sidder jeg til rådighed og svarer på dem. 🙂

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor handler du efter madplaner og opskrifter?

Der handles altid i Rema 1000. Det er taget op til overvejelse, om der burde handles andre steder, men beslutningen blev et nej. Det kan du læse meget mere om HER.

 

Bruger du selv dine madplaner?

Ja, jeg bruger selv mine madplaner og handler også stort ind hver søndag.

 

Bliver man mæt af den mængde mad i madplanerne?

“Mæthed er ikke det modsatte af sult. Mæthed er den gradvise fornemmelse af tilfredsstillelse, der indtræder ved indtagelse af et måltid.” 

Og med den sætning vil jeg gerne sige ja, det gør vi – ingen går sultne i seng. Det er helt individuelt hvor meget der skal til, for at føle sult. Det kommer også an på, hvor meget man er van til at spise. Vi indførte 2 tiltag herhjemme. Du kan læse meget mere om mit modsvar til manglende mæthed lige HER.

 

Spiser I aldrig fisk?

Jo, det gør vi. Men fisk er ofte en meget dyr post, så det er mest når der er tilbud, at det kommer på menuen. Og ellers er vi gode til at få det som pålæg til rugbrødsdagen eller til en pastasalat med tun osv. Vi burde helt klart spise mere fisk, og dermed sagt vil der også i fremtiden eksperimenteres yderligere med retter med fisk – billigt selvfølgelig.

 

Hvor mange penge bruger I om ugen på mad?

Denne får jeg RIGTIG tit. Og det er ikke fordi, at jeg ikke vil svare på den, for det vil jeg! Men det kræver mere end 4 linjer for at give et dybdegående svar, så det kommer i et indlæg for sig selv. Jeg har tidligere lavet et udkast, men det er simpelthen forældet, så der kommer en ny. Den er i process og ses færdig i morgen eller fredag. Der kommer økonomisk overblik over én uge hos os. Ikke en fuld madplan – men med forslag til hver enkelt måltid på dagen og en cirkus udregning. 🙂

 

Tjener du penge på bloggen?

Den her er faktisk ret tit nævnt. Mange gange i forbindelse med delinger af mine indlæg. Nogle vil i ren protest slet ikke klikke ind på mine indlæg, da de ikke vil bidrage til at jeg får noget for at hjælpe andre.

For at svare kort på spørgsmålet, så ja, så tjener jeg penge på at blogge. Jeg får et symbolsk beløb for sidevisninger og når jeg laver aftaler med virksomheder om at anbefale nogle produkter / prøve nogle produkter. Det skal dog siges, at jeg ikke på noget som helst tidspunkt vil anbefale noget, jeg ikke kan stå inde for. Jeg siger aldrig ja medmindre det har god relevans i forhold til bloggen.

Jeg bruger rigtig meget tid på at lave madplaner, holde bloggen opdateret, lave opskrifter mv, så derfor er jeg glad for den smule “løn” der kommer indenbords. Det er en hobby jeg elsker, og jeg bliver ved ligeså længe det giver mening for alle parter. Jeg ved nogle synes, at reklamerne er trælse, men de forsvinder efter max 5 sekunder. 🙂

 

Har du en app?

Nej, ikke endnu. Men  jeg kan afsløre, at det snart er under udvikling og bliver en realitet. Jeg er eddermame spændt. Jeg kan ikke sige så meget endnu udover at det kommer. Og det bliver helt uden reklamer, så det er jo en skøn fordel. 🙂

 

Hvad er Herbes de Provence?

Herbes de provence er en krydderiblanding, som jeg altid bruger på mine ovnbagte kartofler. Den fås i Føtex (der køber jeg altid).

 

Kan man printe indlæggene ud?

Ja, det kan du sagtens. Der er en “print-knap” i bunden af hvert indlæg.

Hvilke typer madplaner findes der?

Der findes 3 slags primære madplaner.

 1. Familie madplaner (2 voksne og 2 børn)
 2. Single madplaner
 3. Vegetariske madplaner (og ja, der kommer snart en ny!)

Lige pt. er det ikke muligt at udvide med flere typer madplaner, mit mål er at de vegetariske kommer hyppiere end nu.

 

Hvor gamle udregnes børnene i madplanerne til at være?

Børnene i madplanerne udregnes til at være mellem 0-10 år. Selvfølgelig kan der være undtagelser hvor yngre børn spiser samme mængde som voksne, men jeg har serveres mad for mange aldersgrupper nu, og jeg synes at kunne se en sammenhæng mellem børn fra 0-10 år, så dette er målgruppen. Teenagere plejer gerne at spise lidt mere end børn, men der findes jo undtagelser.

 

Er det sundt mad i dine madplaner?

Jeg ved ikke, om det er direkte sundt, men det er i hvert fald ikke altid usundt. Jeg synes det er en god variantion af begge dele. Nogle retter er sunde, nogle er mindre sunde, og sådan tænker jeg altid det skal være. Pandekager er ikke sunde, hotdogs er ikke sunde, men derfor elsker vi stadig, når de rammer madplanerne i ny og næ.

Jeg har lovet jer en billig blog.  En billig blog, hvor man kan spise andet end brød, grød og vand hver dag. Opskrifter og madplaner, hvor der er plads til alle – hvor alle kan være med økonomisk uge for uge. Jeg laver madplaner efter hvilke tilbud der er hver uge – og er det økologiske tomater der er billigst, så er det dem der kommer på madplanen.

Jeg skruer altid prisen helt i bund. Lige præcis af den årsag er der plads til den enkelte families behov. Jeg prøver så vidt muligt hver dag at tilsætte grøntsager til hvert måltid, men det er ikke hver dag det “passer ind”. Og sådan er det nogle gange. Du kan læse meget mere om mit svar på dette lige HER.

 

Er du på de sociale medier?

Ja, det er jeg. Du kan finde mig på disse medier:

 

Henvendelser til bloggen – hvor gør man det?

Har du spørgsmål, du ikke har lyst til at stille i det offentlige. Eller spørgsmål til samarbejde, ris, ros mv. Så kan du kontakte mig på:

[email protected]

 

Kan man få en mail hver gang, du udgiver indlæg?

Ja, det kan man godt. Der er i sidebaren (ude i siden) en rubrik hvor du kan skrive din e-mail og så er du automatisk tilmeldt. Vær’ opmærksom på at du får en mail HVER gang jeg laver et indlæg. Det er ikke kun når en madplan udgives eller lignende.

 

Hvad er planerne for fremtiden?

Planen er lige nu, at det skal køre, som det altid har gjort – og det skal det fortsætte med. Konceptet bliver ikke lavet om – det er billigt mad alle kan være med på. Men den vil hele tiden udvikle sig, der vil altid være arbejde. Bloggen har udvidet sig fra at være en drøm til være virkelighed, og jeg er så beæret over at nogle vil følge med. 🙂

Lige pt arbejder jeg på følgende:

 • E-bøger
 • Applikation tilknyttet bloggen
 • Foredrag
 • Hyppigere vegetariske madplaner
 • Stiftelse af virksomhed (allerede gået igennem i går morges)

 

Det var lige nogle af de mest stillede spørgsmål. I skal som sagt være velkomne til at fyre en masse af i kommentarfeltet, der bliver givet så kvalificeret svar som muligt! Hav’ en skøn aften 🙂

 

Relaterede indlæg

9 Kommentarer

 • Svar
  Pernille
  8. marts 2018 den 0:14

  Åh det kunne være fred med en app hvor dine madplane og indkøbsliste osv blev lagt ind så man ikke skulle printe ?

 • Svar
  Pernille
  8. marts 2018 den 0:15

  hov ikke fred men fedt

 • Svar
  Tina Christensen
  8. marts 2018 den 18:33

  Du er da bare for sej ?

  • Svar
   madforfattigroeve
   9. marts 2018 den 20:51

   Tusinde tak skal du have! 🙂 Det varmer meget.

 • Svar
  Mikkel
  8. marts 2018 den 20:08

  Hvilken slags reklame netværk bruger du?

  • Svar
   madforfattigroeve
   9. marts 2018 den 20:51

   Puha, det ved jeg faktisk ikke. Jeg er tilknyttet bloggers point, og de står for reklame og opsætning på bloggen 🙂

 • Svar
  Mycustomeressay
  11. marts 2018 den 10:34

  Mange tak ? KH Jeanette

 • Svar
  Kamilla
  23. juni 2019 den 18:26

  Super! Men … jeg var herinde, som ny den 20. eller 21. Skrev indkøbslisten ned fra en eller anden ugeplan som dukkede op da jeg kom ind. Den indeholdt risengrød og noget med cocktailpølser og bacontern, 2 pakker hk kød … nu har jeg købt ind efter den liste, men kan ikke finde madplanen .. hjææælp : ))) Jeg er usikker på hvilken uge det var. Ja ja det skulle jeg måske lige ha skrevet ned … men … har du fjernet nogen af ugeplanerne eller er det mig der er helt blind? Men super med udviklingen af din side : )

 • Svar
  Camilla
  21. marts 2020 den 21:15

  Hej. Det øverste billede på din hjemmeside. Det til venstre for hotdoggen, hvad er det og hvad er opskriften? Har ledt og ledt efter det mellem opskrifterne, men forgæves.. Håber du kan hjælpe?
  Og ellers vil jeg bare lige sige tak for al den inspiration dine madplaner giver vores familie!

Skriv kommentar