Print

Året der gik – bloggen fylder 1 år!

Det er egentlig en smule misvisende, for det er ikke HELT 1 år siden, jeg startede bloggen, men det er meget tæt på! Om 15 dage præcist, så er det bloggens 1 års fødselsdag, og hold nu fast hvor er der sket meget. Men jeg har brug for at råbe YES og bare være glad! Så derfor får i mit “året der gik” – indlæg nu! ?

D. 28. marts 2017 om aftenen fik jeg en idé. Jeg var selv begyndt at lave madplaner, ikke så detaljeret, men det var faktisk ret billigt. Og når nu man selv sad med viden om billigt mad, var det så ikke en idé at dele lidt ud af dem? Jeg var tidligere mommyblogger, så jeg elskede at skrive (og gør heldigvis stadig!), så det var mig ikke ukendt en branche. Og jeg savnede det jo egentlig også, det med at infomere andre om mig og mit liv.

Et par tanker og 2 døgn senere, d. 30. marts 2017 er det første indlæg på bloggen. Faktisk ikke engang en madplan, nej en opskrift. Bloggens første indlæg var retten abehjerne. En nydelig, billig og delikat ret. Ser man tilbage til den gang, var det jo en helt anden skrivestil – så bloggen har rykket sig så meget på et år.

 

Hvad er der sket det seneste år? 

Det seneste år har budt på så mange ting, og ofte sidder jeg helt forvirret og glad og tænker: “Så langt troede jeg ikke, at jeg ville nå”, og så rykker bloggen sig en meter længere og jeg er endnu mere glad. Og enormt imponeret over, hvad jeg egentlig kan og har leveret – og ikke mindst hvor mange der læser med (det vender jeg lige tilbage senere).

Bloggen startede med et ønske og en drøm om at hjælpe, hvor jeg kunne. Når ikke jeg har midlerne til at hjælpe andre økonomisk, så må jeg stå til med rådgivning og vejledning. For det er det, jeg kan! Og det er dét, jeg gerne vil bruge resten af mit liv på – dykke med hovedet først og tage springet. Begge ben først. ?

Udklip fra Randers Amtavis.

Udklip fra Randers Amtavis.

Nogle af mine bedrifter i 2017-2018: 

 • Jeg blev først “optaget” hos Bloggers Delight som premium blogger, men endte efter 9 måneder hos Bloggers point som Eliteblogger – lige der hvor jeg startede. Et springbræt til min drøm, om at kunne leve af det jeg elsker.
 • Over 41.500 følger mig på min Facebook – det er godt nok mange søde følgere samlet på ét sted!
 • Derefter har jeg både været med i en artikel i Randers Amtavis og DR1, samt med i Radioen – både hos P4 Østjylland og P4 Næstved.
 • Derudover har jeg lavet forskellige samarbejde med blandt andet Københavns kommune og Rose Kylling
 • Min blog bliver brugt som henvisning til kurser i Randers kommune
 • I starten af marts 2018 sprang jeg ud i det og oprettede mig som virksomhed, og er nu en enkeltmandsvirksomed og endnu et skridt tættere på drømmen.
 • I går havde jeg første indledende møde med nogle søde herlige mennesker, der meget snart går i gang med at udvikle en app til mig – en drøm jeg altid har haft. En drøm der gør det nemmere for jer læsere at følge med.
 • Og jeg går og tripper over at starte med at skrive et par e-bøger, der ligger nogle tanker, der gerne skal ned på et papir snart.
 • Jeg har pr. dags dato ramt 2,2 millioner sidevisninger på mit første år som blogger. (Jeres fortjeneste!)

 

Det seneste år har budt på en masse glæde, men også frustrationer, som jo selvfølgelig i ny og næ følger med. Jeg fik lidt hug af Facebookbrugere efter et indlæg DR1 havde udgivet. Egentlig var det også en smule misforstået, da overskriften var ret clickbait og mange slet ikke læser indlæggene, før de kommenterer. Der var nogle ret hårde meninger om mine madplaner, men heldigvis skal der mere til at slå mig ud af kurs, og jeg vil altid gerne give et bidrag med mine tanker – og derfor blev der også lavet et svar tilbage til brugerne “Jeg tror, der er sket en misforståelse”, som faktisk er det mest læste, kommenterede og “liked”, både på bloggen og på min Facebookside. 

306.170 sidevisninger. Så mange klik på en måned. Jeg vælter bagover. Jeg er imponeret, stolt, glad. ❤

Jeg viser normalt ikke mine statistikker, da jeg synes, at de er ret private, men det er jo jeres fortjeneste! Det er JER der besøger min hjemmeside, jer der bruger den – jeres skyld at sidevisningerne og brugerne er høje. Uden jer ville bloggen gå i stå – for ingen vil bruge så mange timer dagligt på at gøre en indsats, hvis ingen vil hjælpes. Jeg er så taknemmelig. Det er jeg virkelig.

Men noget af det man tydeligt kan se i statistikkerne fra bloggen, er at lørdag og søndag er de absolut mest læste dage. Min statistik laver 4 pæne bølger igennem måneden, og disse dage trumfer bare. Og det viser mig jo bare, at bloggens formål stadig står fast – at hjælpe og bidrage til at andre kan komme sikkert igennem ugen. ?

Det har været et fantastisk første år og ikke mindst en dejlig start hos Bloggers Point. Som ovenstående statistik viser, så er det min første måned hos dem, efter at jeg er rykket derover. Nogle gange, i alt kaosset og glæden, glemmer jeg at trække vejret. Og selvom jeg elsker at blogge, gerne vil være det til min levevej, så har jeg også en mand, 2  små børn og et studie ved siden af. Jeg prøver at slappe af, men jeg er så glad og spændt på hvad 2018 og det næste år frem bringer mig. ?

Så tak! Tak til jer! Jeg er SÅ glad for, at I har taget godt imod mig, alle jeres søde kommentarer, jeres undrende spørgsmål – al aktiviteten. Det holder mig dejligt beskæftiget. ❤

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Helene Van merkom
  13. marts 2018 den 16:10

  Tak til dig!
  Vi sortere ud, da vi kun laver mad 3-4 gange ugentligt. Men du gør min hverdag, som førstegangs mor, så meget nemmere! Og når man ryger på barselsdagpenge, så er det her altså guld værd!

  Tak hver eneste uge ❤️

 • Svar
  Louise Lund
  13. marts 2018 den 16:50

  Der skal også lyde et tak herfra! Som studerende er det rart både at kunne søge inspiration såvel som opleve, at der KAN gøres noget ved madbudgettet… Der ryger mere ind på opsparingen nu, så tak for det! Jeg ser frem til at bidrage med flere lørdags-toppe de kommende måneder 🙂

 • Svar
  Monica Borré
  13. marts 2018 den 18:18

  Jeg takker ligeledes mange gange, jeg har fuldt dig omkring 10 – 11 mdr. Jeg skriver dine planer ud hver lørdag og tilpasser så mængden passer hjemme ved os, da vi er 2 voksne og 3 teenagere, så nogle dage vælger jeg at lave dobbelt position, så den yngste kan få rester med i skole. Jeg tilsætter også en ret til om søndagen, da vi somregel ikke har rester, og skulle der være lidt overskud af fx grøntsager, laver jeg lidt lækkert til mig selv til frokost. På nuværende tidspunkt har jeg tabt 15 kg takket være dine planer, så jeg takker og glæder mig til flere jordomrejser.

 • Svar
  Bente Niss Madsen
  13. marts 2018 den 19:23

  Med to * SU indkomster og en barn på snart 1 år, har du bare gjort vores hverdag til fest med din lækkere blog med dit fanatiske Madplan?? Tusind Tak for det ? Og P.S
  Vi elsker dig for at det ikke altid skal handle om økologi men om Økonomi ❣️

 • Svar
  Betina Munch
  19. marts 2018 den 17:02

  Tak fordi du deler noget du elsker med os der ikke er så godt til det med mad. Jeg elsker faktisk at lave det men den del med planlægningen, duer jeg ikke til. Jeg håber virkelig du bliver ved i mange, mange år frem. <3

 • Svar
  Pia Eriksen
  24. marts 2018 den 20:59

  Tusind tak for dig ! Glæder mig også til lørdag , hvor jeg lurer af hvad du har at byde på.
  Enkelte uger bruger jeg hele dit forslag, andre uger en del af det.
  Dejligt med inspirationen; skønt at spare penge !

Skriv kommentar