Print

Mangler du en opskrift? Sådan søger du.

Jeg er efterhånden blevet kontaktet en del gange, da det ikke altid er lige nemt at finde “den der frikadelle opskrift”. Og jeg giver jer helt ret! Dog er der lige pt. 2 løsninger på at søge efter opskrifter, madplaner, tips, mv.

 


Den ene løsning er at bruge søgefunktionen på bloggen. Søgefunktionen findes ude i højre side i sidebaren, i bunden af den.  Der kan man blot taste “frikadelle” ind og så kommer der forskellige løsninger.


Den anden løsning er simpelthen Google. Det er den jeg oftest bruger, da jeg synes den er hurtigere og giver bedre overblik. Her kan man fx bare skrive: “frikadeller madforfattigrøve” og så kommer der flere forskellige forslag op. Både min opskrift, men også de madplaner, det har været med i.

 

Jeg håber det gav et lidt bedre overblik! Der brainstormes lige pt. om bedre løsninger, men det er stadig en hemmelighed lidt endnu! 🙂

Hav’ en dejlig dag – senere bliver der udgivet single madplan for næste uge. 🙂

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Maria Madsen
  15. februar 2018 den 15:07

  Tusind tak for dig og din blog!
  Jeg er så glad for at have opdaget dig 🙂

 • Svar
  ThisGenGaming
  1. marts 2018 den 15:14

  dagis pga feber så kommer mamma hit idag och passar barnen så att Julia får vila hemma idag. Knölen på nacken kunde bero på att det var något som låg och väntade på att spricka ut och vi skulle därför

 • Svar
  mellisafso
  2. marts 2018 den 19:16

  Kære Birgitte,Jeg er glad for, at du synes om rosenkåls-opskrifterne, og jeg deler din mangel på økologiske rosenkål. Jeg bor nemlig selv i Rudersdal, og det er åbenbart ikke her man satser på økologiske rosenkål! Jeg har selv måttet nøjes med traditionelt dansk dyrkede, som trods alt formentlig er mindre forgiftede end de importerede. Den eneste mulighed jeg lige kan komme i tanker om er Irma i Lyngby. De er ofte godt forsynet med økologi. Kærlige hilsener fra Kirsten

 • Svar
  Frikadelleopskrift – MEDIUMCOOL
  2. november 2018 den 12:48

  […] Mangler du en opskrift? Sådan søger du. – Mad For Fattigrøvehttps://madforfattigroeve.dk/20… […]

Skriv kommentar