Print

Jeg tror, der er sket en misforståelse.

Jeg tror der er sket en misforståelse i farten, som bloggen bliver mere og mere “kendt”. DR annoncerede på deres Facebookside “DR Nyheder” en artikel med mig og bloggen (læs her), og den gik hele Danmark rundt. På blot et døgn var jeg gået fra at være “lille mig” til faktisk at være en nyhed. Besøgende og sidevisninger tog fart, og det var jo helt fantastisk at se!

Men… så var det lige, at shit-stormen indtog. For de her madplaner. De er jo fyldt med kød, de er jo slet ikke sunde, mine børn måtte nøjes med min mad, ingen kunne blive mætte, de er slet ikke miljøvenlige, økologiske osv. Mine tanker flyver rundt i mit hoved, for hvordan filan kan man lige tillade sig at sige sådan nogle ting. Jeg kan klare lidt af hvert og blogger man, bliver man udsat for nogle ting – og sådan er det.

Men jeg har aldrig lovet jer en sund blog – men en blog med nogle sundere alternativer. Jeg har aldrig lovet jer en blog, der tog hensyn til miljøet. Aldrig lovet jer en blog, hvor I kunne spise 3-4 portioner dagligt og ej heller økologisk blog. Nej. Jeg har lovet jer en billig blog. En billig blog, hvor man kan spise andet end brød, grød og vand hver dag. Opskrifter og madplaner, hvor der er plads til alle – hvor alle kan være med økonomisk uge for uge. Jeg laver madplaner efter hvilke tilbud der er hver uge – og er det økologiske tomater der er billigst, så er det dem der kommer på madplanen.

Jeg skruer altid prisen helt i bund. Lige præcis af den årsag er der plads til den enkelte families behov. Mindre kød – fjern det. Flere grøntsager – tilsæt det. Økologiske varer – erstat dem. Jeg prøver så vidt muligt hver dag at tilsætte grøntsager til hvert måltid, men det er ikke hver dag det “passer ind”. Og sådan er det nogle gange.

Jeg sidder her uge for uge og laver et udkast til en madplan for jer – en madplan der har til formål at lette jeres madbudget. Jeg giver jer muligheden for at spare et sted, hvor der generelt kan være et stort overforbrug. Men én ting er sikkert, det eneste jeg har lovet er lækkert mad til billige priser. Resten må enkelte familie justere 🙂

Jeg vil bare være helt sikker på at budskabet er helt forståeligt og for en god ordens skyld, så lever mine børn i bedste trivsel og mangler absolut ingenting. De elsker min mad og bliver mætte hver dag. Jeg hjælper gerne hver familie alt jeg kan – men man er også nødt til selv at se, hvad bloggens budskab egentlig er.

Jeg vil gerne takke alle for den store opbakning der generelt er for delinger, synes godt om, tags osv – det er helt fantastisk at se! Jeg takker af hele mit hjerte. 🙂

Relaterede indlæg

75 Kommentarer

 • Svar
  Marianne
  2. februar 2018 den 20:51

  Og du gør det fantastisk

 • Svar
  Lars
  2. februar 2018 den 20:57

  Så enig, er glad for din Indsats.. Alle andre kan lukke røven eller gøre det selv.. Hilsen en meget glad bruger

 • Svar
  Majken Valentinsen
  2. februar 2018 den 20:57

  Og uanset hvad og hvordan du skriver det, vil der altid være nogen der skal svine dig – det er så nemt bag tastaturet… men vid at vi er mange der er glade for din blog, og godt kan tænke selv?

 • Svar
  Savina scheil
  2. februar 2018 den 20:58

  Jeg syns du gør et fantastisk stykke arbejde. Et lille stykke hjerterum, til os uden de store resurser eller midler. Det er tros alt ikke der har friheden økonomisk set til at gøre og leve, som man gerne helst vil.

  Knus fra Silkeborg, hvor dine mad forslag, gør en verden til forskæld

 • Svar
  Annette Hansen
  2. februar 2018 den 20:58

  Kære du!
  Blæs på shitstormen (kan man dét? ;-)).
  Du gør et kæmpe stykke arbejde
  Der findes OCEANER af blogs, med forskellige indfaldsvinkler, så det bør være til at finde noget der passer én, men nogle mennesker dyrker bare den der “What about-isme”, fordi de ELSKER at finde noget at være selvretfærdigt harme over!
  You go!! ?

 • Svar
  Helle
  2. februar 2018 den 21:01

  – og vi er nogle der, stadigvæk, er rigtig glad for dine madplaner ?

 • Svar
  Clara L.
  2. februar 2018 den 21:05

  Vi starter i morgen med dine madplaner og vi glæder os.

 • Svar
  Dorthe
  2. februar 2018 den 21:05

  Nemlig
  Og 10000 tak fordi du gør det

 • Svar
  Tove 2
  2. februar 2018 den 21:06

  Du har en fantastisk blog
  Tak for dig ?

 • Svar
  John
  2. februar 2018 den 21:06

  Bliv endelig ved dine madplaner og indkøbslisten er fantastiske. Tak

 • Svar
  Dorthe
  2. februar 2018 den 21:07

  Du gør et fantastisk stykke arbejde.
  I dag er det at tænke selv, desværre en mangelvare.
  Jeg følger ikke din madplan slavisk, og det er jo ikke fordi mine børn så ikke får mad den dag ?

 • Svar
  Kristina Overgaard
  2. februar 2018 den 21:09

  Mad for den helt gennnemsnitlige dansker !
  Du Gør det godt! Et kæmpe stykke arbejde du ligger i det…. respekt for det ????❤️

 • Svar
  Rikke
  2. februar 2018 den 21:09

  Du er den første blogger jeg har besluttet at følge. Det var indslaget på DR der vagte min interesse. Jeg har været alene med mine 2 børn i mange år og vi har aldrig haft mange penge, men alligevel har vi altid fået mad hver dag ?
  Jeg synes det er nogen udmærkede planer du har i arkivet og jeg glæder mig til at se hvad der er på menuen i næste uge ??

 • Svar
  Marianne
  2. februar 2018 den 21:11

  Det er for nemt at sidde hjemme foran tastaturet og kritisere.
  Hvis man insisterer på kun at spise økologisk mad – og den prioritering er der intet galt i – så kræver det jo ikke det store selv at justere dine madplaner.

 • Svar
  Martin
  2. februar 2018 den 21:12

  Du gør en god indsats ud fra den ramme du har tegnet. Vi er gkade for det. Vi tager hvad vu finder relevant så vi ukke selv skak tænke i en hektisk hverdag. Tak.

 • Svar
  Margit Leikow
  2. februar 2018 den 21:13

  Jeg elsker dine madvaner af to grunde:
  Du får os -min datter og jeg – væk fra de evige tilbagevendende madrester. Med andre ord, du er en inspiration.
  Den anden grund er at det er billige madplaner som netop gør at vi selv kan justere den. Og det synes jeg er super lækkert.
  Tak for dig ❤

 • Svar
  Heidi
  2. februar 2018 den 21:19

  Jeg synes virkelig det er prisværdigt det du gør. Det er så enkelt og inspirerende. Så selv jeg (efter flere mislykkede forsøg) har formået at handle og nogenlunde holde en madplan. Tak?

 • Svar
  Jette
  2. februar 2018 den 21:40

  Jeg har læst med et stykke tid nu. på fb og lidt her..
  og er folk utilfredse, ja så må de selv klare deres madplan
  uge efter uge 🙂
  længer den ikke..
  dine børn dit ansvar, ikke andre menneskers hovedpine. og jeg tænker du ved hvad du skal..

  hold hoved oppe du gør det super..

 • Svar
  Tina Christensen
  2. februar 2018 den 21:50

  Du gør det fantastisk ❤️

 • Svar
  Pernille
  2. februar 2018 den 21:56

  Vi elsker din blog, og som enlig mor til 3 hurtigt voksende og ikke mindst sultne børn, så er denne blog ikke mindre en fantastisk, og ja vi justere da også, tilsætter lidt her og fjerne lidt der efter smag og behag. det er så rart ikke at skulle tænke så meget over uge budgettet lige på den front så TUSIND TUSIND TAK for det store stykke arbejde du laver for os andre

 • Svar
  Christian
  2. februar 2018 den 21:56

  Både min kæreste og mig er RIGTIG glad for dit arbejde.
  Jeg syntes du gør det rigtig godt og jeg syntes at det er blevet sådan at der altid er nogle som skal brokke sig over et eller andet.

 • Svar
  Leila
  2. februar 2018 den 21:58

  Jeg er ny følger herinde (14 dage) og til det vil jeg sige desværre, for hvor ville jeg dog ønske at jeg havde opdaget dig noget før.

  Jeg er komplet ligeglad med om de madplaner du lægger op er :
  Miljøvenlige
  Økologiske
  Kødfattige (Nej tak, elsker kød)

  Jeg går op i om de er nemme at lave, mætter mine børn og inspirerer mig og det er hvad jeg får ud af det, dine madplaner hjælper mig i en travl hverdag og er der noget på planen vi ikke bryder os om at spise, ja så kan jeg da selv finde på noget andet, det gjorde jeg jo også før!

  I værste tilfælde er der mormor ? hun kan altid finde på noget.

  Så fortsæt endelig, der er jo ingen tvivl om at dine følgere er vilde med dig!!!!

 • Svar
  Annika
  2. februar 2018 den 22:03

  Godt bjæffet – det er nemlig dine/jeres ønsker at gøre det sådan… og er man ikke tilfreds med “servicen”, så findes der jo masser af andre steder med andre ideologier.

 • Svar
  Bente Christensen
  2. februar 2018 den 22:06

  Super gode ideer, de der ikke synes om dine opskrifter kan jo bare lade være med bruge dem. Vi har altid spis konventionelle madvarer og der er ikke nogen der er døde af det
  Forsat dit gode arbejde.

 • Svar
  Anna Marie
  2. februar 2018 den 22:08

  Du gør vores uge meget nemmere -og billigere og vi justere hvor vi føler det er nødvendigt. Hvis folk finder det berettiget at kritisere dine madplaner, så kan de jo bare selv gå igang, der er ingen som fratages retten til at tænke og handle selv, jeg synes du gør et fantastisk stykke arbejde som vi har stor glæde af herhjemme. Jeg græmmes nogle gange, over hvor travlt vi danskere kan have, med at kritisere til højre og venstre og sidder man bag en skærm er det som om filtret ryger fuldstændig. På med ja-hatten, stor taknemmelighed over din indsats herfra.

 • Svar
  Susanne Heinrich
  2. februar 2018 den 22:26

  Har lige fået øjnene op for din blog og jeg synes den er genial.
  Tænk at jeg kan være så heldig, at du gider bruge tid på , at finde retter, opskrifter og lave indkøbsliste, så jeg som det eneste, skal bevæge mig ned i et supermarked, åbne telefonen, tage ned fra hylderne og til sidst betale.
  For mig er det mega lækkert og jeg sætter stor pris på dit slid.

 • Svar
  niels jensen
  3. februar 2018 den 4:32

  fuck dem, vi elsker din mad, du gør et fantastisk stykke arbejde, tak

 • Svar
  Lulu Olsen
  3. februar 2018 den 5:04

  Kære Fie
  Du gør det super godt.
  Jeg har fulgt din blog længe og bliver inspireret af dine madplaner hver uge. Jeg følger dem aldrig helt, men justere efter vores behov.
  Der er meget tit aftener hvor vores aftensmad ikke indeholder grøntsager. Og så igen aftener hvor den kun består af grøntsager. Børnene får masser af grønt HVER dag, bare ikke altid til aftensmad, og sådan tænker jeg også det er hos jer. Virkelig træls at folk skal gå sådan amok over noget så simpelt som en madplan. Det er jo kun et lille udsnit af den fulde kost man får. Og som du skriver – synes man der mangler noget så tilføj det og omvendt.
  Jeg takker mange for dit arbejde med bloggen og håber at du læser og lader alle de positive kommentarer fylde mest.
  Tænker at alle de negative må handle om de folks uvidenhed, og det er synd for dem at de ikke kan tænke længere.
  Keep up the good work.
  Vh Lulu

 • Svar
  Helene Van merkom
  3. februar 2018 den 5:45

  Vi har fuldt din madplan i 3 uger nu og ELSKER den! Har en søn på 6 måneder, så min tid er presser. Og Du gør min hverdag meget nemmere.. og så er det dejligt at spare når man er på barsel. Så tak!!!

 • Svar
  Pia
  3. februar 2018 den 6:06

  Hej Fie.
  Du skal ikke tænke på hvad de siger eller skriver. Du gør et rigtigt godt stykke arbejdet og jeg er vil taknemmelig over hvad du gør for os som ikke kan lave en godt madplan. Her hjemme elsker vi dine madplaner og venter spændt om lørdagen på hvad du har fundet på?
  Hilsen pia

 • Svar
  Carina
  3. februar 2018 den 7:13

  Godt skrevet!
  Ved ikke hvad der sker i folks hoveder i øjeblikket. Det er som om det ikke er tilladt at tænke selv, men derimod tilladt at svinge andre til.
  Jeg er personligt meget glad for dine madplaner. Bliver inspireret af dem, men retter da til efter vores families ønsker og behov. Føjer lidt til, trækker lidt fra, ændrer noget…
  Du gør det godt! Tak?

 • Svar
  Marie-Louise Thygesen Hansen
  3. februar 2018 den 7:20

  Jeg har på samme grundlag lige været igennem den shitstorm du beskriver !

  Stakkels mine børn osv, fordi vi følger dine madplaner.

  Jeg vil om alt andet sige tusind tak – du letter min hverdag, vi elsker dine opskrifter og så sparer vi samtidig penge ?

 • Svar
  Line
  3. februar 2018 den 7:24

  Skønneste skønneste dig?
  Tak for at du gider bruge tid, overskud og hjerne til at lave hvad du gør. Så kan jeg nemlig bare printe ud og fise ned og handle’ uden at bruge tid på at tjekke tilbud, økonomi, madplaner-fik-vi-ikke-det-her-i-sidste-uge, fremtidsplaner….. Det hele passer perfekt til vores familie????
  TAK FOR DIG OG DIT OVERSKUD!!!

  • Svar
   Line
   3. februar 2018 den 7:26

   Der skulle stå ‘fritids planer’ ikke fremtidsplaner..

 • Svar
  Karina
  3. februar 2018 den 7:39

  Der er ikke andet at sige end at du bare skal fortsætte det fantastiske arbejde!
  Jeg beundre dit overskud på madplan området og med en ny baby og en dårlig vane med at vi aldrig fik lavet aftensmad er du vores redning!
  Tisind tak for alt det arbejde du lægger i det. 🙂

 • Svar
  Anne Birgitte Byrialsen
  3. februar 2018 den 7:41

  Forsæt du bare den go’e stil og glem det negative…ikke interesserede kan jo bare holde snuden væk ❤

 • Svar
  Maria
  3. februar 2018 den 7:49

  Jeg har desværre også først opdaget dig nu. Starter med din madplan i morgen ? Dog vægter jeg økologi højt, så bruger din madplan, opskrifter, og indkøbsliste ? Men køber økologisk, så må jeg se hvor meget mere det bliver om ugen og mdr ifht til dit budget.
  Du skrev vist tidligere at aftensmad kunne gøres for ca 300 kr on ugen og ned AlT incl (morgenmad, frokost også) var det 750 kr om ugen, ik?
  Jeg taker for dig, at du orker og lave madplan, opskrifter og indløbsliste HVER uge, for alle os, trods en sikkert travl hverdag med job og familieliv ?

 • Svar
  Malene
  3. februar 2018 den 8:23

  Jeg er også ny bruger – og kan mærke allerede nu, at jeg får frisat en masse energi af ikke at skulle planlægge alt det, du gør for os – så kæmpe tak for det. Det er gør rigtig godt i en forholdsvis nybagt børnefamilie!

 • Svar
  Pia
  3. februar 2018 den 8:34

  Hos mig har du holdt hvad du har lovet!!

 • Svar
  Eva Langton
  3. februar 2018 den 8:45

  Hej Fie,
  Tusind tak for alt dit hårde arbejde. Vi er altid ide forladte mht aftensmaden og bruger flittigt din blog. Nogle gang som ren inspiration, men også fordi vi en gang imellem har brug for at skrue ned for vores mad budget. Håber endelig at du fortsætter med den fantastiske indsats!
  Kærlig hilsen,
  Familien Langton

 • Svar
  Nina Weber
  3. februar 2018 den 8:51

  Du har simpelhen reddet vores mad budget. Ja skriver du fløde, så køber jeg den lave fedt% madlavningsfløde, er der en ting i opskriften vi ikke kan lide undlader jeg den eller bytter den ud. Hvor svært kan det være!?
  Vi er selv en familie på 2 voksne og 2 børn på 4 og 1 1/2, og jeg var simpelhen kørt død i hvad vi skulle have og spise.
  På denne måde prøver vi nyt, Hey jeg har fundet ud af at sojabønner er fantastiske, og ungerne lære at det ikke er farligt at smage nye ting ?
  Det kan godt være at jeg skal køre 30 min for at komme til en rema men jeg hør det gerne, da de hr rigtig gode vare og jeg kommer kun af med mellem 300 og 400 kr i uge.
  What is not too like?

  Tak fordi at du gider ?

 • Svar
  Anja
  3. februar 2018 den 9:18

  Keep up the good work!!!
  Vi er mange der elsker det?
  Vh Anja

 • Svar
  Susanne
  3. februar 2018 den 9:34

  Tak for dit stor arbejde. Jeg så din blog på DR. Og tænkte at det var lige den hjælp jeg behøvede til at gøre min hverdag mindre stresset og pengene til at strække længere.
  Den eneste dag jeg ikke piller ved, er vores hj. pizza dag om søndagen. Det ville mine børn blive ked af ?
  Så tusind tak og glæder mig til alle dine dejlige ugeplaner ?

 • Svar
  Maria
  3. februar 2018 den 9:46

  Du gør et fantastisk arbejde, som sikkert tager en god del tid at planlægge. Og det er jo tilladt for folk at tænke bare en smule selvstændigt ? Vi følger ikke din plan slavisk, men bruger den til stor inspiration- burde nok følge den mere, men vi er nogle madører der spiser alt for meget og er desuden beriget med både en selektiv spisende autist og en lidt kræsen teenager med stor appetit ☺ En stor tak skal du i hvert fald have og en forrygende weekend ?

 • Svar
  Henriette N Johansen
  3. februar 2018 den 9:53

  Jeg synes din madplan er helt fantastisk. Ja korrekt, træk fra, læg til, justere og du får lige præcis det DU har brug for. Jeg selv bruger din madplan som inspiration, da jeg synes det er svært at finde på aftensmad, og så er det billigt ? tusinde tak for din blog ?

 • Svar
  Kirstine
  3. februar 2018 den 10:05

  Lyt ikke til dem! Nogle mennesker har så travlt med at dømme andre. Jeg kan sgu godt forstå at mange forældre bliver stressede hvis maden SKAL være perfekt sundt, økologisk, nemt, lækkert, miljøvenligt, hjemmelavet og billigt på samme tid. Elsker din blog!

 • Svar
  Marlene
  3. februar 2018 den 10:36

  Fortsæt endelig dit gode arbejde! Der er da KUN positivt at melde tilbage på din blog – du deler med os andre af ren lyst og uden at forvente at få noget igen. Det er skønt! Og jeg bruger dine madplaner til inspiration – så napper jeg lidt her og der. Og synes i grunden ret mange af dine retter er sunde! I hvert fald i helt gammeldags forstand, selvfølgelig ikke instagram-clean-eating-princip. Men så kan vi jo også diskutere om hvad der er sundest!
  TAK for din fine blog ?? Og god dag ?

 • Svar
  Tommy Christensen
  3. februar 2018 den 10:44

  De der sundhedsfreaks kan da ved Gud bare finde deres grøntfoder andre steder. Vi er mange der elsker din madplan som den er!

 • Svar
  Tine Jørgensen
  3. februar 2018 den 12:52

  Hej Fie. Jeg hørte også om dig og din blog i radioen – og jeg må indrømme du er den første blogger jeg har fået lyst til at følge. Tak fordi du har overskud til at lave en madplan jeg og min familie kan og vil følge 🙂 Og ja – der er plads til selv at tænke hvis man vil have mere øko ind, mindre/mere kød ind.
  Jeg har trods mine 52 år endnu ikke haft overskuddet til at lave madplaner – men nu har jeg “Fundet dig” så af hjertet tak <3

 • Svar
  Anne
  3. februar 2018 den 18:14

  Jeg synes det er en fantastisk blog! Glem haten. Det er en fantastisk blog!

 • Svar
  Marianne
  3. februar 2018 den 19:32

  Wuhooo fedt opråb.
  Tak for at jeg blot skal ud og købe ind. Tænk sig at du har regnet det andet ud.
  Det er fantastisk.
  Jeg prøver dit uge plan i næste uge. Og handler ind i morgen i Rema,

  🙂 Marianne

 • Svar
  Lili Bildtoft
  3. februar 2018 den 21:27

  Jeg takker også. Vi har sat os lidt hårdt i nogle år for at få huset betalt inden pensionsalderen indhenter os. Da jeg hørte om din blog forleden morgen i radioen, blev jeg kisteglad. Vi prøver nu at få inspiration til ugens indkøb og jeg er også begyndt at lægge tilbage, når jeg lige har vurderet: kan vi undvære dette …. ja eller nej – og ofte er det nej og nøj hvor det hjælper på madbudgettet.

 • Svar
  Maiken
  3. februar 2018 den 23:41

  Jeg har fulgt dig længe, men det var først sidste søndag at min mand og jeg tog skridtet videre og fik handlet ind til hele ugen.. Det er første gang at vi har prøvet en madplan, og det er bare gået over alt forventning.. Så lækkert kun at skulle handle ind én gang, og sindssyg lækkert ikke at skulle tænke over hver dag hvad man nu skal finde på til aften.. vi har ikke fulgt opskrifterne slavisk, vi har justeret så det passede os..
  Fortsæt endelig det gode arbejde..
  Hilsen familie på snart 5 fra Nordjylland.. ?

 • Svar
  Anja
  4. februar 2018 den 0:15

  For en enlig mor som mig med 3 børn, er du en stor inspiration. Dit store angement gør at jeg på en stresset hverdag, kan hente hjem fra dig og spare penge, så jeg en sjælden gang i mellem kan evt gå i bio med mine unger.
  Tak for hjælpen ❤️

 • Svar
  Camilla
  4. februar 2018 den 10:44

  Det er en helt igennem fantastisk blog som jeg varmt anbefaler til alle omkring mig. Vi har fulgt dine madplaner siden årsskiftet og er super tilfreds med dem. Vi har selv justeret lidt ift hvad der passer vores familie hvis vi har haft dage på ugen hvor vi ikke skulle spise hjemme eller andet. Siden vi har taget dine madplaner i brug har jeg fortalt kollegaer, venner og familiemedlemmer om bloggen og mange af dem er herefter begyndt at tage bloggen i brug også.
  Fortsæt det gode arbejde, vi er rigtig mange, der sætter STOR pris på det du gør uge efter uge ?

 • Svar
  Lise Jull Petersen
  4. februar 2018 den 12:50

  Fortsæt….din mission er netop ikke at gøre alle tilfreds. Vi har alle det frie valg at vælge fra eller til.
  Du gør et fabelagtig stykke arbejde med denne blog.
  Knus Lise

 • Svar
  Camilla
  4. februar 2018 den 13:51

  Her hjemme elsker vi de blog og du må endelig ikke stoppe. For os er det så fantastisk at vi ikke behøver at overveje hvad vi har lyst til. Du har taget beslutning for os det gør det så nemt og rart for os. Og et stort plus er at vi spare rigtig mange penge. Vi siger tusind tak og fortæller gerne om din blog til dem vi kender.

 • Svar
  Yael
  4. februar 2018 den 14:50

  Jeg er ny i “folden” og har været godt og grundigt rundt i din blog. Du har på ingen måde fortjent en shit storm. Det er hovedrystende dumt at kommentere din blog på den vis. Hvad forestiller disse mennesker sig?
  Du er en snusfornuftig ung kvinde, der gør det godt! Har man råd til at forholde sig til økologi, er man gluten- eller laktoseallergiker eller vælger at være veganer, vegetar, pescitar eller lign. – det må alle dage stå for egen regning!

  Brugermentaliteten er HELT SKÆV! Jeg håber, du vil sky og børste alle negative henvendelser af dig, så du kan fortsætte dit meget hjælpsomme arbejde.

  Tak for din blog.

 • Svar
  Louise Melchior
  4. februar 2018 den 17:41

  Er ked af du endte i sådan en shit-storm ! Du var en kæmpe hjælp for vores lille familie da jeg røg på kontanthjælp og vi derved mistede 6000 udbetalt pr mdr og skulle til at tænke over hvad vi købte og hvor! Noget vi på ingen måde havde skullet før. Vi brugte din madplan og ændre lidt hvis der var noget vi ikke var så vilde med. Idag 1.5 år senere er der igen kommet frirum på kontoen men vi har bibeholdt vores ugentlige rugbrødsdag hvor vi samtidig lægger madplan for den nye uge og laver madpak til sønnike med ham og ikke for ham.

  Tusind tak fordi du var der da vi havde behovet for at spare penge – det arbejde du laver er super, bliv bare ved og luk ørene for de mange “berevidende” mennesker der sidder derude

 • Svar
  Annette
  5. februar 2018 den 11:32

  Der er altid nogen der har en mening om alt, og ikke altid den gode… men din blog er den bedste blog jeg nogensinde har brugt, den er virkelig fantastisk og du gør det simpelthen så godt, du sparer os for rigtig mange penge og tid. Og du har helt ret, alle kan tilrette den som de gerne vil spise.
  Bliv endelig ved med det flotte arbejde, det er SÅ godt 🙂

 • Svar
  Rosa
  6. februar 2018 den 22:38

  Det her er virkelig en genial blog – keep up the good work! Vi er en masse der bliver inspireret af den hver dag (!!!), så du skal have en kæmpe tak for dit arbejde og al den energi du lægger i det! Det er simpelthen fantastisk! <3

 • Svar
  Lis Bohnsen
  10. februar 2018 den 10:51

  Det er den bedste madplan!
  Der er variation i retterne – indkøbslisten er foræret og lige til at gå til – opskrifterne er nemme og oftest tager det ikke lang tid at lave. What’s not to like??? PS: er endnu ikke gået sulten i seng – til jer, der synes det er for små portioner, tag en snack til aftenkaffen, så går det nok alligevel 🙂
  TAK for denne – håber du bliver ved længe endnu 😀

 • Svar
  Inga
  10. februar 2018 den 18:33

  Hej Fie!
  Jeg har først set dit indslag i dag efter at have tjekket ugeplanen samt lidt snuset rund. Da jeg læste den, blev jeg lidt ked af det og ville skrive dig med det samme (som jeg nu jo også gøre 😉 ). Da så jeg, hvor mange der har givet dig positiv feedback, som jeg er helt enig med og synes det er total vildt!
  Men givet at du blev udsat for sådan en “shit storm” vil jeg alligevel skrive, fordi jeg synes din block er så fedt og uden dén artikel på DR1´s hjemmeside ville jeg ikke været snublet ind i den.
  Det er bemærkelsesværdig, at du sidder der uge for uge for at skrive ikke blot én madplan, men én til en familie på 4, én til singler, én til vegetar,… Hold da fest!!! Og alt med indkøbsliste og skarp prisorienteret!!! (Hvor længe sidder du hver uge???)
  Hvis jeg kunne, ville jeg give dig en medalje! Og jeg er både mor til to og kone til en mad, arbejder som sygeplejerske, er kostvejleder med meget selv tillæst viden om alt mulit omkring kost og sundhed, og hvis man nu ikke følger én speciel spise”retning”, så synes jeg altså at dine madplaner er hverken usunde, ikke varieret e.l.! Du har masser af grønt og som du skrev herovere, så giver din plan såååååååå meget plads til adaption til hvad som helst!!!
  Mange tak! Og vi følger med 😀

  God weekend!

  Mange hilsener, INga og Familie!

 • Svar
  Monika
  10. juli 2018 den 20:04

  Jeg kan godt lide din blog…

 • Svar
  Sascha
  4. august 2018 den 19:19

  Vi elsker dig blog . Og hvis andre ikke gør det, kan de jo bare lade vær at bruge den !

 • Svar
  Anita
  22. oktober 2018 den 14:35

  Din blog er fantastisk 👍

 • Svar
  Jannie
  6. januar 2019 den 16:55

  Vi er først lige begyndt at bruge din madplan for 1 måned siden. Og vi er så glade for den! Så TAK herfra. Du gør det godt 🙂

 • Svar
  Helle Højer
  11. januar 2019 den 15:36

  Jeg har brug for lidt starthjælp.
  Hvor finder jeg madplanen for uge 2?
  Skal jeg købe appen først for at se madplanerne uge for uge?
  Glæder mig til at prøve madplanen.
  Mvh. Helle

 • Svar
  Maria Iversen
  14. januar 2019 den 13:30

  Bliv ved med det du gør! Du gør det godt! Hvor det ærger mig at vi altid er ude efter hinanden på den måde! Din blog er og var ikke til at misforstå, så JA der er sket en misforståelse men fejlen den er IKKE din men alle de som vil have det hele til det halve 😉

  Rigtig godt nytår! Herhjemme er vi vilde med dine madplaner, måske følger vi dem ikke til fulde men de inspirerer og det er med et lettelsens suk at jeg hver søndag finder din “redningsplan” frem 🙂 TAK!

 • Svar
  Cecilie hansen
  26. januar 2019 den 10:33

  Folk har så travlt lige så snart de sidder bag skærmen🙁
  Jeg er super glad for din madplan med su 😊 og det er jo ikke forbudt at tænke selv, jeg bruger din madplan som grund plan( og tusind tak for den mulighed) og så erstatter jeg selv med fuldkornsmærker og tilføjer grønt hvis det mangler 😁❤

 • Svar
  Anette
  4. februar 2019 den 14:44

  Ligesom alle andre skriver. Gør du et fantastisk stykke arbejde.
  Jeg elsker din madplan, jeg elsker at du gør det så nemt og overskueligt.

  Du servere for os
  1. en varieret madplan
  2. opskrifter
  3. en indkøbsliste

  Alt sammen noget der gør hverdagen overskuelig, så mange tak Fie, jeg fornemmer at vi er mange der er glade for det stykke arbejde du gør for os.

  Hvis man mangler grøntsager, kan man som jeg gør spise det til frokost.

 • Svar
  Christian
  6. november 2019 den 16:55

  Jeg bruger dine madplaner som inspiration.. Der vil altid være tumper, spm kan hidse sig op over ALT….
  Keep up the good work

 • Svar
  Jinnie
  12. november 2019 den 13:00

  Elsker din blog og synes dit budskab hele tiden har været klart – Mad for fattigrøve!!!! Det siger jo det hele. Bliv endelig ved, for glæder mig hver uge til din næste madplan :).

 • Svar
  Fadi Muhiddine
  21. november 2019 den 10:27

  Vi elsker din blog, og selvom vi lever økologisk og har skåret ned i kød, ved at følge din blog har vi kunne leve for stort set det samme som det du skriver, vi går bare efter Øko tilbuddene og mange gange ligger prisen så tæt så det ikke er noget at hidse sig over.

  vi glæder os til at følge dig hele vejen

  de kærligste hilsner
  Familien Muhiddine

 • Svar
  Iben Foss
  9. december 2019 den 19:07

  Hej Fie.
  Tusind tak for en fantastisk blog.
  Jeg er 100 % tilfreds. Du gør det SUPER GODT.
  Og er en kæmpe hjælp for mig og mine fantasiløse og manglende gastronomiske evner 😉😂.
  De venligste hilsner fra Iben Foss, Silkeborg.

Skriv kommentar