Print

Et nyt kapitel.

Hej I kære søde følgere.

Så er vi lige her, samme person, samme madplaner, opskrifter, sparetips mv. Alt i alt er det samme blog – bare en helt ny blog platform.

Jeg er eddermame spændt og glæder mig til at blogge her og vise, hvad jeg duer til her. Jeg håber I bliver ved med at følge med. Skulle I have lyst til at følge med pr. mail (altså få en mail hver gang jeg laver et indlæg), så skal I indtaste jeres mail i min sidebar til højre. Billedet af det nedenfor viser kolonnen.

Jeg er så spændt, og kan allerede glæde jer med, at bloggen i aften starter ud med en single madplan. Så bliver det altså ikke bedre.  Følg endelig med lige her på Bloggers Point. Jeg vil oppe min aktivitet og være mere aktiv med indlæg, der forhåbentlig kan give lidt inspiration.

Derudover kan man selvfølgelig altid følge bloggen på Facebook og Instagram, dem kan du også finde i sidebaren, eller ved at klikke på de forskellige links først for. Jeg håber ikke, at vi støder på så mange tekniske problemer, men med overflytning af en stor blog, kan der desværre godt være lidt i starten. Heldigvis er der et godt teknisk team bag, der arbejder hurtigt! 🙂

Tak fordi I læste med – nye som gamle læsere, alle er velkomne hos Mad for Fattigrøve! 🙂

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  bettina
  1. februar 2018 den 9:27

  der er godt nok kommet for mange reklamer på din side øv

  • Svar
   madforfattigroeve
   2. februar 2018 den 0:09

   Hej Bettina,

   Der er faktisk ikke kommet flere reklamer, de ligger bare anderledes end før 🙂 Håber bestemt du stadig vil følge med, de forsvinder efter et kort øjeblik på siden 🙂

 • Svar
  Pia
  1. februar 2018 den 13:53

  Jeg elsker din madplan, hvor er jeg taknemmelig at nogen gider at bruge tid og energi på at hjælpe alle os, der har brug for hjælp, det er at have en madplan, en opskrift og en indkøbsliste. Jeg bukker mig i støvet.

 • Svar
  Helle Christensen
  2. februar 2018 den 13:46

  Hej
  Jeg prøvede at tilmelde mig ovenover, men den ville ikke lad mig skrive e-mail ind og kunne hellere tilmelde bloggen.
  Vh
  Helle
  [email protected]

Skriv kommentar