Print

Big Mac roulade aka. Burgerroulade

I dag har en helt bestemt betydning for os herhjemme – eller i hvert fald min mand – der er nemlig Super Bowl, og så endda i skrivende sekund! Og hvad gør man lige, når man elsker sin mand? Så laver man mad. Det er vejen til de kære mænds hjerter og min mand er ingen undtagelse.

Normalt ville jeg servere hotwings, burger, fritter og hele baduljen, men i år prøver vi noget andet! I har nok læst mange steder at den kære Big Mac roulade hitter helt vildt! Det har jeg i hvert fald hørt, og derfor begav jeg mig i krig med den – altså min egen version vel og mærke, og det blev et kæmpe hit! Og så er jeg på vippen til at sige, at den faktisk også er ret sund – i hvert fald i forhold til de tiltag man nu ellers kunne gøre sig her på denne aften med Super Bowl – det eneste der lige skulle være lidt usundt er tykmælk og dressing! 🙂

Den smager nu altså ikke helt som en Big-Mac, der mangler den gode sauce, men det er et fantastisk alternativ, der i hvert fald smager ret godt! Men når det er sagt, kan jeg godt forstå navnet – for det er ikke helt langt fra med smagen. Jeg blev vældig overrasket over den, og den kommer helt klart på menuen igen.

 

<

Big Mac roulade aka. Burgerroulade

Tidsforbrug: 45-50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • æg
 • Tykmælk
 • Spinat
 • Revet mozzarella
 • Oksefars
 • Iceberg
 • Agurk
 • Tomat
 • Dressing
 • Løg
 • Fedtstof
 • Salt
 • Peber
 • Oregano
 • Fedtstof

Relaterede indlæg

23 Kommentarer

 • Svar
  Lise-lotte
  7. februar 2018 den 12:52

  Hej Fie Jeg har lige et spørgsmål ang, burger rouladen, Kan den laves dagen før den skal spises? Jeg skal nemlig til Norge på ferie og der skal jeg have noget nem aftensmad med hjemmefra som vi hurtig kan varme den aften vi ankommer til hytten.
  Mvh
  Lise-Lotte Olsen

 • Svar
  Randi
  9. februar 2018 den 16:05

  Hej
  Jeg er lige igang med at lave den. Spises den lun eller kold?

  • Svar
   madforfattigroeve
   9. februar 2018 den 16:33

   Vi spiser den altid lun 🙂

 • Svar
  Anne-Marie
  10. februar 2018 den 21:43

  hvorfor er det bunden skal vendes???? det kan jeg ikke lige lure hvorfor det er nødvendigt… 😉 ser ellers super lækker ud 😉

  • Svar
   madforfattigroeve
   10. februar 2018 den 22:05

   Hejsa. Det skal den, da den er ret blød i bunden og hårdere der hvor toppen har fået varme. Så derfor vil den, når den rulles sammen være helt blød og fugtig udenpå, hvis den ikke vendes 🙂

 • Svar
  Jette Larsen
  13. februar 2018 den 12:45

  Hej
  Nu har jeg prøvet opskriften og det var en susces , men ville gerne have en opskrift med en grovere bund , har du jeg kan bruge???

  • Svar
   Michelle
   7. januar 2019 den 17:57

   Jeg tænker man kan gøre bunden sundere ved at anvende revne gulerødder eller hakket spidskål/hvidkål og skyr istedet for tykmælk

 • Svar
  Charlotte
  23. marts 2018 den 12:27

  Rigtig god og sjov opskrift 🙂

 • Svar
  Sabine
  23. juli 2018 den 16:55

  Godaften 🙂 kan man bruge andet end tykmælk ?

 • Svar
  Helle
  2. august 2018 den 19:01

  Burger-rouladen smager godt! Men det var altså lidt svært at rulle den .. så køn blev den ikke 😀
  Vi har lige fået den til aften i dag.

 • Svar
  Kristiane Kjærbøll
  2. januar 2019 den 18:12

  Kan man evt lave bunden i forvejen og så fryse den ned? Eller bliver den mon slatten af det? 🙈

 • Svar
  Michelle
  4. januar 2019 den 18:31

  Lækker roulade, dejligt med noget afveksling til det man normalt laver.
  Super nem opskrift at følge men tidsmæssigt tog det slet ikke 45-50 min det tog nærmere 30 minutter og så var maden på bordet, det smagte rigtig godt og vil helt klart lave flere af dine skønne opskrifter ❤ så rigtig mange tak fordi du har lyst til at lave så nem og overskuelig en side 😉💪🏻

 • Svar
  { Familievenlig madplan til 6 uger // #1 2019 }
  9. januar 2019 den 13:35

  […] Big Mac roulade […]

 • Svar
  Michella
  10. januar 2019 den 21:49

  Hvis jeg nu skal lave den uden ost, hva kan jeg så tilsætte i stedet?

 • Svar
  Kmh
  16. februar 2019 den 7:33

  Bare lige til info så findes der en nem opskrift på big mac dressing på nettet 🙂

  • Svar
   Karina anracht
   26. april 2019 den 18:16

   Ved du hvor den findes eller kan den bare Googles ?

  • Svar
   madforfattigroeve
   27. april 2019 den 8:16

   Min opskrift er også nem 🙂 Hvis man følger den efter anvisningen?

   • Svar
    Alice
    3. maj 2019 den 15:46

    Hej Fie,
    tænker KMH mener selv ‘big mac dressingen’ og ikke rouladen 🙂

 • Svar
  { Familievenlig madplan til 6 uger // #2 2019 }
  22. februar 2019 den 20:08

  […] Big Mac roulade […]

 • Svar
  Jane Jensen
  10. maj 2019 den 22:34

  Nogen synes, bunden bliver mere ‘æggekageagtig’ end ‘brødagtig’, både i smag og konsistens (sidstnævnte gør den også lidt svær at rulle), så sidst jeg lavede den kom jeg lidt mel i dejen. Det kan varmt anbefales. Den var meget nemmere at have med at gøre og smagen fejlede intet…

 • Svar
  Maria
  6. september 2019 den 18:36

  Syntes bunden skal have lang tid før den ikke er blød og fugtig under skorpen, gør j mon noget forkert

 • Svar
  Andreas S
  7. januar 2020 den 22:28

  Har rettet lidt på den da jeg skulle lave den, brugte løg og gulerødder som jeg brunede med kødet, syntes den manglede lidt cheddar ost, så det blev tilføjet lige inden den blev rullet da det varme kød kom i. Til dejen kom jeg Ca 50 gram mel i og 2 tsk sukker, så smager den mere af BicMac bollen. Dressingen er svær at ramme, men 70 procent Th Islsn og 20 procent Ketchup, 10 procent hakket pickles, og så lidt krydderier. Dette gjorde at mine børn ikke kunne smage forskel. God fornøjelse

 • Svar
  Mette
  3. maj 2020 den 15:06

  Kan man bruge frossen spinat?

Skriv kommentar