Print

Tid til forandring.

27152709_529469024096357_1284906428_n

De kloge mennesker siger at forandring fryder, og det håber jeg sørme! Jeg har i snart 9 måneder blogget hos Bloggers Delight, og det har været mig en stor fornøjelse, men nu er det tid til et skift. Jeg har været vild med samarbejdet, men vil man frem i verden, er man nødt til at prøve lidt af hvert.

Derfor er det således sådan, at pr. 1/2 – 2018 bliver min blog nemlig rykket over hos Bloggers Point igen, det sted jeg startede med at blogge. Det har været fantastisk at svømme blandt de helt store fisk, men nogle gange må man også bare erkende, at havet også kan blive lidt for stort, og somme tider kan man også blive glemt i mængden. Så nu er det på tide at føle sig som en kæmpe fisk. Bloggen kommer til at blive mere synlig for alle, hvilket forhåbentlig kan sprede budskabet om billig mad yderligere.

Bloggen skulle rigtig gerne blive ved med at udvikle sig, som den har gjort indtil videre, og det håber og tror jeg på, at den kan hos Bloggers Point. Jeg håber I hvert fald at mine trofaste læsere følger med mig – der er også et mailsystem, så I bliver ikke snydt for at få mine indlæg sendt pr. mail.

Bloggen kommer på ingen måde til at ændre sig, udover at det er et andet sted jeg blogger fra. Det er stadig Madforfattigrøve, samme koncepter med billig mad som fokus, samme madplaner, samme ansigt bag – blot en anden platform. Jeg sørger for alt det tekniske, I skal bare bruge samme www.madforfattigroeve.dk som I plejer, og så kører det! 🙂

Jeg glæder mig meget til at starte et nyt samarbejde, men ikke mindst glæder jeg mig til at fortsætte mit arbejde med bloggen. Tænk sig, at den snart er 1 år gammel. Det er sgu’ gået stærkt! I må have en dejlig dag <3

Kram.

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Lis Mathiesen
  22. januar 2018 den 16:21

  Hej. Dejligt du er glad for at “flytte hjem” igen ☺ Jeg savner, da dine madplaner ikke kørte den sunde linje. Det jeg faldt for var, at her endelig var en madplan med almindelig mad, hvor jeg selv kunne tilsætte mine grøntsager og mit salat efter smag. Det er nemmere at tilsætte end at fjerne, og jeg håber inderligt, at du vil gå tilbage til den gamle hverdagslinje.

  • Svar
   Madforfattigrøve
   22. januar 2018 den 16:27

   Hej Lis! Det er sjovt du siger det, for vi kan selv mærke, at det bliver alt for stramt og at det sagtens kan skrues ned igen, men stadig med flere grøntsager end tidligere. for du har helt det, det er en billig blog – resten må selv tilsættes ☺ tak for dine søde ord.

 • Svar
  Lis Mathiesen
  22. januar 2018 den 22:43

  Det vil jeg se frem til ☺ Glæder mig allerede til næste uges madplan 😀😉

 • Svar
  Monica
  26. januar 2018 den 23:16

  Hej Vil det sige at du vil stoppe de sunde opskrifter du har brugt de sidste 3 uger? For det ville jeg være ked af.

Skriv kommentar