Print

Der er fundet 3 vindere!

Så er der simpelthen blevet (godt nok for 2 dage siden), udtrukket 3 vindere til konkurrencen, jeg havde lavet på Facebook om 3 gavekort til en fotosession hos Fototeamet. 🙂

Der er blevet udtrukket 3 tilfældige vinder ud af alle kommentarerne, og det er mig en fornøjelse at se, at så mange har deltaget. Jeg ville ønske jeg kunne give et gavekort til hver og én, for hold nu fast hvor er der mange, der virkelig virker til at have brug for sådan en time 🙂

3-vindere

Tusinde tak for alles deltagelse, og tillykke til de 3 heldige vindere! I er blevet kontaktet via Facebook, jeg håber I kunne bruge gavekortene. Følg endelig med på bloggen, hvor der i ny og næ popper en lille konkurrence frem. Jeg håber I havde en fantastisk jul, og at I kommer godt ind i det nye år.

Kærligst, Fie.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar