Print

Vinderen af æbleskivebageren er fundet!

Godaften til jer! Så har vi mandag d. 30/10 – 2017, hvilket jo var dagen, hvor der skulle findes en vinder af min give-away. Hvis nogen stadig skulle være i tvivl, så blev den simpelthen lavet, da jeg syntes, at der var noget der skulle fejres! Fejringen fandt sted på baggrund af mine 25.000 følgere på bloggens Facebookside. Følgerne stiger for dag til dag – og det er fantastisk. Der er ikke mange ord for det – i hvert fald ikke ord, der takker jer nok.

Der har været nogle tvivl omkring, om jeg har fået dette sponsoreret af nogen, og jeg siger det lige endnu engang – denne give-away er 100% sponsoreret af undertegnede, ingen andre. Og så er det på plads, det bliver gjort tydeligt klar, hvis det er sponsoreret af andre. Jeg skal følge en lovgivning. 🙂

Men tilbage til vinderen! Det var jo helt vildt så meget opbakning der har var omkring denne give-away. Men tænker da helt bestemt heller ikke, at man vil gå glip af sådan en lækker gave. Det vil jeg i hvert fald ikke selv, når jeg støder på dem. Hele 396 mennesker har deltaget – det så vildt. Det havde jeg ikke lige forventet!

 

find-en-vinder

Der er blevet foretaget en helt tilfældig udtrækning på nettet, hvor jeg skulle skrive et tal imellem 1 og 396, og så kom computeren simpelthen selv med et tal – mere tilfældigt bliver det ikke!

Så! Stort tillykke til Nadia Berger Stærmose! Og tak for dine så fine ord, de varmer meget. Jeg håber alle omkring dig får glæde af nybagte æbleskiver! Jeg sender dig en mail med det samme og så får du tilsendt sådan en lækker æbleskivebager! 🙂

Tusinde tak fordi I alle ville deltage – følg endelig med en anden gang. Det er bestemt ikke sidste gang, at der er noget på højkant. 🙂

 

Kærligst, Fie.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar