Print

Skal der fortsat handles i Rema 1000?

Jeg ved, nogen har ventet i spænding på dette resultat. Jeg må sige, at jeg har været RIGTIG meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle fortsætte med at have Rema 1000 som fast forretning til at handle ud fra. For 15 dage siden lavede jeg et opslag på bloggens Facebookside, hvor man kunne fortælle, om Rema skulle være primær forretning, eller hvordan det optimalt skulle være for alle mine læsere.

23114725_493689501007643_1785192180_n

Der kom utrolig mange svar, og jeg har nøje læst hvert et svar og prøvet at komme med den bedste løsning! For det er jo det som er pointen – at gøre det så nemt og overskueligt for alle.

Men jeg gennemlæste dem og fandt frem til at Rema 1000 bliver den faste forretning, DOG vil der fremadrettet blive kigget i forskellige tilbudsaviser for at se, om nogle kan give et bedre tilbud på varerne – altså fx på de varer som ikke står som tilbud fra Rema 1000. Derfor er I altid sikret den billigste pris. Det kommer til at stå i en kolonne for sig selv, så man frit kan vælge, om man vil køre/gå efter det – det er vidst en win-win for flertallet.

 

Jeg har fortsat valgt Rema 1000 som primær forretning på følgende grundlag: 

 • Jeg startede med at følge Remas priser, derfor giver det mest mening for mig at blive ved.
 • Det er mere overskueligt at handle i én forretning, medmindre man selvfølgelig har de andre i nogenlunde distance.
 • Det sparer tid kun at skulle ét sted hen.
 • Rema 1000 er en af de billigste discount forretninger at handle i.

 

Så ved at lave en kolonne for sig selv med tilbud andre steder fra, kan man simpelthen selv vælge, hvad man vil. Jeg kan dog ikke udelukke at jeg engang imellem vil prøve med andre forretninger – I ved, bare lige for at sammenligne. Der kommer forresten snart en fra Føtex, bare for lige at bevise overfor mig selv, at med madplan kan man sagtens gøre det billigt i alle forretninger – så mere en udfordring til undertegnede! 😛

Under alle omstændigheder håber jeg, at I stadig vil følge med – jeg prøver virkelig at lytte til hver enkelt af jer. Det giver mig utrolig meget glæde, at I vil bidrage til en bedre blog. Sådan når jeg bedst ud til jer – vil blot også at lytte med på sidelinjen en gang imellem. Så tak – I er herlige!

 

Det var vidst lige alt fra mig sådan en søndag eftermiddag, hav’ en dejlig dag og husk at følge med på Facebook – der sker altså mere, end man lige tror. Derudover skal jeg lige minde jer om at jeg jo i morgen trækker en vinder af Æbleskivebageren, så husk at deltag! 🙂

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Sonja
  29. oktober 2017 den 18:38

  Jeg foretrækker helt klart kun at skulle handle eet sted, da jeg har en meget travl dagligdag. -Så selvom jeg har fri om søndagen, så er tiden kostbar – den vil jeg allerhelst bruge sammen med mine to dejlige børn og ikke til at fare mellem butikker. Desuden….Rema er den dagligvarebutik, som altid sørger for at have nok til alle af tilbudsvarene. Skulle det ske, at den er udsolgt en dag, kan man næsten altid regne med, at der kommer mere næste dag 🙂

 • Svar
  Tina
  29. oktober 2017 den 19:08

  Jeg vil helt klart foretrække kun at skulle et sted hen og handle. Og nu hvor vi er blevet fortrolige med rema kvaliteten og vare vil det være dejligt ikke og skulle til at omstille sine indkøbs vaner

 • Svar
  Anette
  29. oktober 2017 den 21:59

  Vil klar fortrække at der bare bliver handlet i en butik Rema 1000 det er nemmere og man spare en masse tid😍

 • Svar
  Kathe
  30. oktober 2017 den 12:00

  Jeg ville også foretrække at handle ét sted. Til gengæld er det som holder mig fra at bruge dine madplaner mere aktivt at jeg ikke bor tæt på en rema 1000. Det kunne være fedt hvis du i ny og næ ville lave en ekstra madplan udfra en anden butiks tilbudsavis – jeg ved dog godt at det kræver ekstra tid, men måske bare når og hvis du lige har tid og lyst. Lidt ala når du laver en ekstra vegetar eller single madplan udover din normale madplan. Det ville jeg i hvert fald sætte pris på – og må jeg nominere fakta 😉

 • Svar
  Henrik Therkildsen
  30. oktober 2017 den 12:57

  blot et nysgerrigt spørgsmål.
  er Rema 1000 bekendt med denne side, og modtager du på nogen måde noget fra Rema 1000?

  • Svar
   Madforfattigrøve
   30. oktober 2017 den 13:23

   Hej Henrik,

   Det ved jeg faktisk ikke om de er, i så fald har jeg intet hørt til det.

   Jeg modtager ikke noget som helst fra Rema 1000 ved mit arbejde med bloggen 🙂

   Mvh Fie

Skriv kommentar