Print

Vinderen er fundet! <3

vinder-12

Som lovet har jeg fundet en vinder af min fødselsdags give-away! Min datter havde en helt perfekt 2 års fødselsdag, og jeg har fået læst alle jeres skønne kommentarer igennem med forslag til hvad der IKKE må mangle til en børnefødselsdag. D. 9. september skal vi i Hobro Minizoo med alle Haleys fødselsdagsgæster og vi glæder os helt enormt meget. Haley er slet ikke klar over hvad der skal ske, for hun har jo haft fødselsdag, hehe. Vi er helt enige om at næste fødselsdag, hendes 3 års, bliver så god, da hun der kan forstå en hel masse mere, glæde sig, være bevidst om gaver, gæster mm. Ja, alle glæder sig vidst til det. Men nu er hun 2 år – 2 store år. Og det er jo helt utroligt at hun allerede har været i vores liv så længe. Jeg føler det var i går hun kom til verden.

Nå! I venter jo nok på at høre om, hvem der vandt konkurrencen, og jeg må sige, at der var virkelig mange tilmeldte! 320 havde skrevet og deltaget i give-awayen og alle skrevet nogle fantastiske kommentarer – af hjertet tak. Jeg takker også på Haleys vegne, jeg bliver så rørt. Det er jo vildt at så mange mennesker kan få glæde af sådan et gavekort, desværre kan jeg kun finde én vinder denne gang. Men bliv endelig hængende, det er ikke sidste gang der findes sådan en give-away frem fra gemmeren.

 

Den heldige vinder af konkurrencen af et gavekort på 300 kr. til Rema 1000 blev….

Igen, stort tillykke! Jeg har kontaktet dig via email, og tusinde tak for din kommentar. Selvfølgelig var der fødselsdags-flag på bordet, og det kommer der bestemt også igen d. 9! Og ganske rigtigt – det må der absolut ikke mangle. <3

 

Kærligst, Fie

 


Husk at du altid kan følge med på Facebook.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar