Print

Vil I tjene lidt ekstra lommepenge OG gøre en forskel?

Jeg er simpelthen blevet fan af at hjælpe andre, og derfor er jeg begyndt på noget mega fedt.. Synes jeg i hvert fald selv! Lad mig først og fremmest slå fast at jeg ikke har et samarbejde med Rema 1000, og at jeg derfor hverken får penge eller sponsorater af nogen art for at skrive dette indlæg eller andre fra Rema, jeg gør det af egen lyst med initiativ fra undertegnede og fordi jeg ønsker at dele et godt tip! Når det er sagt, vil jeg frem til pointen med indlægget – jeg er begyndt at levere varer ud for folk med Vigo. (læs mere her.) 

vigo_banner_2_vinter-e1478530915368

Vi kender den vel alle sammen.. Vi ligger syge, har minus overskud – og i hvert fald slet ikke overskud til at skulle til at tage tøj på, helt hen til Rema, stå i kø i hvad der minder om 100 år, for at tage retur med tunge indkøbsposer.. Se, nu kan vi få andre til at gøre det hele for os! De accepterer opgaven (indkøbssedlen), handler ind for dig, ligger ud for varerne på forhånd, tager hen på din adresse med varerne og betalingen foregår helt automatisk med Mobilepay, og så er de kærer hjælpere betalt. Virkelig smart hvis du spørger mig! 

Så det er jeg simpelthen begyndt på. Jeg handler alligevel altid i Rema 1000, så hvorfor ikke lige tage nogle opgaver for andre, mens jeg er der? Jeg har på 5 dage lige gået forbi andre med varer, og det gør faktisk noget godt indeni mig. Jeg kan mærke, at jeg glæder andre mennesker, at de bliver så lykkelige over at jeg (idag) trodsede regn og vind for at komme med varerne. Jeg var ikke imponeret af vejret, men bare det at se.. lad os kalde hende fru. Jensen, være så glad for at se mig (selvfølgelig med varerne, hahah!), det gjorde bare et eller andet. Så gjorde vejret pludselig ikke så meget.

Lad mig bare sige, at man jo selvfølgelig ikke bliver millionær af det her. Men det er gode lommepenge, for en tur man nok alligevel skulle have været på hen til Rema 1000. Og for mig er det vigtigste egentlig bare at gøre en forskel – og at man bliver belønnet lidt for det, er virkelig bare en ekstra bonus, jeg er helt 100 fan! Men husk at læse FAQ omkring Vigo, der står meget mere om aldersgrænser, indkøb, skat mm. 🙂

Men sådan fungerer det simpelthen. Man downloader Rema 1000’s app og så er man klar. Man kan vælge ens nærområde, og så tager den selv og beregner om det er mest praktisk i bil, cykel eller gåben. Bil er oftest dem der er mere end 10 km. væk. Jeg har på 5 dage tjent 172 kr. Det er altså helt fint, hvis du spørger mig! Lad os sige at man tager en opgave til 34 kr. hver dag (bruger måske 30 min på det, så har man altså tjent 12.410 kr. på et år. Faktisk ret okay – tag en opgave om dagen og så er næste uges madplan da næsten i hus! 🙂

vigo

Men! Nu skal alting jo heller ikke gå op i kroner og ører, men hvis ikke man har meget på lommen, så er det altså en virkelig smart måde at få lidt ekstra. Og I skulle ikke snydes for det gode råd. Vigo er en fantastisk opfindelse – faktisk brugte jeg den selv her i søndags for at få varer til madplanen for uge 36 leveret, og jeg fik den bedste oplevelse. Helt klart noget jeg vil gøre igen! Så hey, nu er der ingen undskyldning for ikke at følge madplanerne! 😛

 

Har I prøvet at få leveret varer ud eller selv været ude med varer? Og tak fordi I læste med! Altid dejligt at kunne bidrage lidt ekstra <3

 


Husk at du kan følge bloggen på Facebook & Instagram

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  marianne
  8. september 2017 den 0:08

  Husk og send besked til Skat, om dine nye lommepenge 😃😃😃, så er der ikke så meget tilbage

  • Svar
   Madforfattigrøve
   8. september 2017 den 0:09

   Hehe, men stadig mere end hvis man slet ikke var taget afsted 😛

   • Svar
    Sophie
    31. oktober 2018 den 13:13

    Og hvis man også cykler rundt, får man både motion og løn 🙂

Skriv kommentar