Print

Stop madspild – et godt tip!

Dette indlæg er egentlig for at give jer læsere.. hvad jeg selv synes.. et godt tip! Jeg synes det er fantastisk at se, hvor mange virksomheder der faktisk går ind for madspild! Jeg sidder ofte om aftenen og tjekker gode tilbud, tips, råd mm. Og en af de nyeste jeg har fundet, som jeg synes er vildt fedt, er nemlig det med at sætte fokus på madspild på nettet. Mange handler på nettet, og lige præcis derfor er det fedt at fx www.okologisk-supermarked.dk har lavet en Stop Madspild side, hvor man kan købe de varer, som er tæt på at gå på dato, men stadig er gode – selvfølgelig en en god pris!

gratis

Jeg kan godt selv lide at købe økologisk, og jeg synes at priserne er til at overkomme normalt i forretningerne. Men jeg ville egentlig se om det kunne betale sig at købe de økologiske varer på nettet og faldt så over denne side. Nogle af varerne derinde kan man faktisk putte i kurven ganske gratis, og andre er sat ned i pris. Jeg elsker konceptet! Det er fedt at man kan købe ud fra datoerne nu og ikke selv skal stå og tjekke hver enkelt vare for datoer.

Du kan finde siden lige her.

Det var et kort indlæg fra mig, men jeg måtte simpelthen lige dele det med jer. Måske der er en masse at spare, hvis de lige sælger dét, som I mangler, selvom det ikke er oceaner af varer. 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar