Print

Hjemmelavet salatpizza (bradepande)

“Det skal være nemt, det skal være hurtigt”. Ofte falder man i fælden med take-away, som smager virkelig godt, men efterlader en dårlig samvittighed. Igen at have valgt den nemme løsning, igen at spise sig så mæt og 20 min. efter være sulten. Det holder bare ikke længere her! Så der skulle ske noget.

Herhjemme er vi egentlig glade for nærmest alle pizzaer, men én falder bedre i smag end andre – og det er salatpizzaen. Men efter vi lavede den selv opdagede vi, at det var noget mere lækkert. En dejlig tyk bund man faktisk blev mæt af, og at man selv kunne bestemme topping af salat, det var skønt! Og jeg citerer fra min mand: “Det var sgu’ bedre end fra den lokale!”. Ja tak siger jeg bare! Så nu er det kun hjemmelavet vi laver dem – og så går det altså også noget hurtigere end at bestille udefra, især hvis man også tænker på leveringstiden (dovne os).

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden. Hvis man laver single versionen, så er det ikke en hel bradepande, der fyldes ud.

<

Hjemmelavet salatpizza (bradepande)

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Gær
 • Pepperoni
 • Iceberg
 • Mozzarella
 • Agurk
 • Tomat
 • Hakket tomat
 • Oregano
 • Mel
 • Olie
 • Salt
 • Dressing
 • Sukker
 • Hvidløg

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Monica
  5. maj 2018 den 22:09

  Hvilken dressing? 😉

  • Svar
   madforfattigroeve
   6. maj 2018 den 19:39

   Den man lige har på lager 🙂 Jeg plejer at bruge cremefraiche 🙂

 • Svar
  Anne-Marie
  15. december 2018 den 10:56

  Denne pizza var et kæmpe hit i vores lille hjem, og det er bestemt ikke sidste gang, at den kommer på bordet 😀

 • Svar
  Katrine
  23. maj 2020 den 8:31

  Lækker pizza
  Under antal personer står der 1. Skal der ikke stå 4 😊

  • Svar
   madforfattigroeve
   23. maj 2020 den 9:22

   Tusinde tak skal du have. Altså under min står der 2 voksne og 2 børn. Men hvis du kigger under single madplanen vil der stå 1 person 🙂

 • Svar
  Malene
  21. august 2020 den 17:18

  Hej, kan man ikke længere få lov til at se dine opskrifter? Jeg vil gerne printe den og have den i hånden – ikke på min telefon 🙁

  • Svar
   madforfattigroeve
   25. august 2020 den 18:29

   Hej. Jeg har gjort sådan at man kun kan følge mit indhold i min app. Alt indhold er konverteret dertil af flere grunde. Det er desværre det eneste sted i kan se hele opskriften og fremgangsmåden. Bloggen fungerer ikke på den måde længere 🙂
   Du kan læse meget mere om det lige her: https://madforfattigroeve.dk/2020/08/en-ny-tid-starter-for-mad-for-fattigroeve/
   Kh Fie

Skriv kommentar