Print

Mini pizza m. salami – pita pizza

Minipizzaerne kan laves i mange forskellige afstøbninger, men en af favoritterne er dem med salami og en masse ost! Men fælles for alle variationerne er, at de er så nemme at lave og kræver nærmest intet forarbejde. De smager super godt både lune, men også kølige. Det er ikke altid at man har adgang til en microovn til at varme dem i, så de skal gerne kunne holde nogle timer i tasken, hvis rester evt. skal bruges på en madpakke – hvilket de også sagtens kan. Minipizzaerne er lavet på pitabunde, jeg troede ikke rigtig på at det kunne smage godt. Men det gjorde de! Og vigtigst af alt, så er det en nem og hurtig ret.

<

Mini pizza m. salami – pita pizza

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Pizzasauce
  • Pitabrød
  • Mozzarella
  • Salami
  • Oregano

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar