Print

Stegt kyllingebryst m. broccolipasta og champignon

Midt i alt fødselsdags kaos med bagning af black magic cakegulerodsboller, pyntning af lejlighed, putning af børn osv., havde min søster og jeg slet ikke tid til at lave aftensmad, hvilket endte ud i aftensmad kl. 23 om aftenen. Nemt og HURTIGT skulle det være, så vi fiksede nogle ting sammen, som endte ud i at være helt vildt lækkert.. trods det kun bestod af 4 madvarer og få krydderier. Nemmere bliver det ikke og især ikke når man samtidig er under tidspres og søvnmangel.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden. Velbekomme! 🙂


Stegt kyllingebryst m. broccolipasta og champignon

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 450 g. kyllingebrystfilet
  • 400 g. pasta
  • ½ broccolihoved
  • 250 g. champignon

 

Basislager

  • Fedtstof
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Broccolien skylles og skæres i meget små buketter
  2. Pastaen sættes over til kogning – når de er halvt færdige tilsættes broccolien
  3. Kyllingen krydres med salt og peber og steges på panden i fedtstof
  4. Champignonerne steges på panden sammen med kyllingen (gem fedtstoffet når det er stegt)
  5. Hæld vandet fra pastaen & broccolien og vend det hele sammen med fedtstoffet fra kyllingen & champignonerne.
  6. Kyllingen kan med fordel efter stegning skæres i skiver og ikke serveres hele.
  7. Server!

TIP: Denne ret smager også helt fantastisk med pikantost indeni og pakket rundt med bacon udenom og en tur i ovnen. 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar