Print

Cremet spaghetti carbonara

I går blev en af de få dage, hvor vi herhjemme afviger fra madplanen. Vi fik besøg af min kære søster og hendes datter, og derfor havde vi tænkt, at vi ville bruge mere tid på hinanden og mindre tid på madlavning – hvilket førte til, at vi skulle have mad udefra! Men hvorom alting var, var der ingenting der lykkedes med bestillingerne og i frustrationer kunne vi da for filan også bare lave vores mad selv så! Men klokken var efterhånden mange og derfor havde vi ikke massere af tid til at stå og kokkere.

Maden blev til en cremet lækker pastaret – spaghetti carbonara. Normalt er jeg ikke så meget til denne ret, men den blev virkelig delikat, og så var den vildt nem og hurtig at lave og krævede kun 4 ingredinser! Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Cremet spaghetti carbonara

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 300 g. spaghetti
  • 1 pk. bacon i tern
  • 1 pk. skinke i strimler

 

Basislager:

  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Spaghettien koges i ca. 10 min. hvorefter vandet sies fra
  2. Baconen steges på panden og skinkes tilsættes bagefter
  3. Spaghettien tilsættes på panden og fløden hældes over
  4. Lad det simre et par minutter og rør godt rundt imellemtiden
  5. Smag til med salt og peber

Tip: Retten smager super godt med et flutes til – men retten er også lækker i sig selv. 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Freddy Rathcke
    24. juni 2018 den 21:13

    En kop hvidvin, hvis man har en rest ( gerne en billig hvidvin ) og muskatnød og rundes af med 2 æggeblommer så bliver den super super lækker

Skriv kommentar