Personlige

Posen er åben: “Følger I med? Hvad tænker I?”

 

18042785_410629345980326_465301089_o

Godaften med jer! 🙂 

Jeg er simpelthen så glad for at se, at der er så mange besøgende hver dag, det glæder mig utrolig meget. Jeg har dog til tider lidt svært ved at danne mig et overblik over, hvor mange der egentlig følger med, får glæde af den, finder inspiration mm.

Har I sparet noget? Er der noget der bør ændres? Nogle forslag til hvad jeg burde tage op. Evt. forskellige forretninger, opskrifter, madplaner mm.

Posen er åben nu, så det ville være super fedt, hvis I ville byde ind, så bloggen kan gøres endnu bedre – og ikke mindst en blog som I kan bruge og har gavn af. 🙂

Jeg er SÅ glad for at blogge, og jeg kan simpelthen slet ikke undvære det i mit liv. Jeg er super glad for de tilbagemeldinger der har været, og stræber mig på at få svaret hver og én. Så stor tak til jer! <3

Men I må rigtig gerne lige smide en kommentar, hvis I følger med, har ideer, ris og ros mm. Bare lige så jeg har et overblik, få lidt inspiration, en vej at gå efter. For mig handler det om, at gøre jer glade og tilfredse – den vej bliver jeg det selv. 

Hav’ en rigtig god aften derude. <3

Relaterede indlæg

44 Kommentarer

 • Svar
  Maja
  9. juli 2017 den 20:07

  Elsker det- og vil anbefale folk det samme! Vi sparer penge, har mindre madspild og vi får varierer kost ☺️

 • Svar
  Trine
  9. juli 2017 den 20:10

  Stor ros til dine madplaner.. Både almindelige, men også de vegetariske, da jeg selv er vegetar, men familien er ikke.. Dog ville det være rart/praktisk, når man er børnefamilie eller har sent fri, at der måske være de samme retter til mere end en dag 🙂 Vi elsker nem mad og rester i vores travle hverdag 🙂

 • Svar
  Elisabeth krop
  9. juli 2017 den 20:15

  Jeg elsker dine madplaner og bruger dem til inspiration og plukker ud her og der . Men er glad for dem . Jeg kunne godt ønske mig at man kunne printe direkte ud 🙂

 • Svar
  Kirsten
  9. juli 2017 den 20:16

  Jeg elsker og læse din ugeplan, jeg spare en del selv om vi er mange i vores familie (6) jeg laver ikke særlig mange puls indkøb. Nogle af retterne må jeg desværre springe over da jeg ikke selv er hjemme hver aften pga arbejde og min man hader og gå ud efter opskrifter og det skal helst være så nemt som muligt..jeg bruger godt nok ikke Rema pga den ligger for langt væk men Lidl, arbejder selv o Aldi så mange af dine grønsager bliver købt der da frisk vare bliver sat halv pris ned kl 18 så som forårsløg mixsalat brokoli osv..
  jeg kunne rigtig godt tænke mig og høre hvor tit du handler lager vare og måske nogle input til frokosten til børne.. den bruger jeg rigtig mange penge på og mange gange unødvendigt .

 • Svar
  Lise marie
  9. juli 2017 den 20:34

  Jeg er nyankommet læser, jeg følte mig lidt fortabt i aftensmad verden. Det var en fast kedelig rutine jeg kom i, det samme hver uge. Du har været en stor inspirationskilde! Det kunne være fedt med lidt mere grønt/sundhed i nogen opskrifter. Hvordan tilføjer man mere grønt i almindelig dansk mad? Den er svær nogen gange 😁
  Eller også forslag til en spændene madpakke plan? Både til voksen og børn. Fortsæt det gode arbejde, kæmpe fan👍🏻

 • Svar
  Ann
  9. juli 2017 den 20:34

  Vi bruger dem (vi mixer vege og alm på en uge). Jeg følger dem ikke slavisk men syntes det er så dejligt at få ideerne serveret og lige til at gå til- og så bare finjustere så det passer til os👍🏻👍🏻👍🏻 Keep up the good work.

 • Svar
  Stella
  9. juli 2017 den 20:39

  Jeg læser med indimellem. Det er fint og overskueligt sat op og jeg kan godt lide at du har et basislager 😊 Jeg bruger dog ikke dine madplaner da jeg har en ekstrem kræsen mand og barn, desværre, for synes de ser lækre ud.

 • Svar
  Sara
  9. juli 2017 den 20:57

  Jeg synes det er super god inspiration. Jeg har nogle gange tænkt om det var for nemheden skyld eller prisen. Eks knorrs lasagne istedet for 2 dåser hakkede tomater, basilikum og hvidløg måske lidt krydderi, eller en af de billige færdige tomatsovser) og selvf. en pakke lasagneplader.
  Måske lagde jeg kun mærke til det fordi jeg ikke selv er til knorr.

 • Svar
  Impalamamma
  9. juli 2017 den 21:08

  Jeg er dansk bosiddende i Sverige, og jeg elsker dine madplaner. Du påminder mig om madretter jeg helt har glemt smager godt. Lige nu er der paneret flæsk og risengrød på ventelisten. Jeg kan af gode grunde ikke kopiere madplanen direkte af. Min svenske mænd vil jo også ha hans livretter ind i mellem.

 • Svar
  Lulu
  9. juli 2017 den 21:16

  Jeg følger med i alle dine indlæg og får stor inspiration af dine madplaner. Jeg følger dem dog ikke helt slavisk, da jeg et par gange om ugen faster. Jeg synes det er super fedt at få gode ideer til at lave god og billig mad så vi ikke altid ender med at få det samme. Brugte i forvejen mange af dine principper om en kødløs dag, en rugbrødsdag og en restedag.
  Jeg savner ofte lidt mere fisk. Det behøver ikke nødvendigvis være i madplanen. Bare et par opskrifter i ny og næ hvis du har nogle.
  Keep up the good work – ser altid frem til at læse med.
  Vh Lulu

 • Svar
  Anne rud
  9. juli 2017 den 21:28

  Bruger den til inspiration. Handler i Lidl om mandagen og Kvickly om fredagen. Vi er nødt til at købe ind 2 gange om ugen da vi ikke har plads til al den mælk pigerne drikker . Hvad vil du anbefale til børnenes snackbox som de skal have med i instution

 • Svar
  Ninna
  9. juli 2017 den 22:08

  Kunne være fedt med nogle sunde opskrifter 😁

 • Svar
  Kristina
  9. juli 2017 den 23:28

  Jeg kunne godt tænke mig evt ideer til hvad man kan bruge de ting til som man ALTID har i overskud (f.eks forårsløg i denne uge). Jeg har virkelig ikk nogen fantasi 😂
  Sunde opskrifter ville også være lækkert, eller de gode gamle klasssikere i en nyfortolkning (ved ikk om jeg evt er gået glip af noget).
  Ellers vil jeg bare sige at jeg elsker dine madplaner og de gør det SÅ nemt for min mand når jeg har aftenvagt da han ved præcis hva han skal lave

 • Svar
  R
  9. juli 2017 den 23:56

  Det havde været supert hvis du ville ligge nogle flere opskrifter ind på bloggen 🙂

 • Svar
  Eliza
  10. juli 2017 den 8:15

  Jeg følger med og har sparet siden jeg begyndte at følge bl.a. den her blog.

  Jeg leder dog efter anden inspiration til dine rugbrødsdage, da der er 2 herhjemme som ikke kan lide rugbrød, og din klassiske rest-søndag, der har vi ikke rester fordi vi spiser resterne til frokost 😊

  Jeg er med de andre om nogle sunde opskrifter !

 • Svar
  Lone
  10. juli 2017 den 8:15

  Dine madplaner er gode som inspiration i det daglige.
  Jeg sætter også pris på din tilgang til det, at spare, uden at det bliver en sur opgave

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:20

   Hej Lone,

   Tak for din kommentar, det er dejligt at høre. Jeg synes nemlig at madplanerne giver god mening med pris og kvalitet, og at det ikke kun er brød og grød hele ugen. Hehe 🙂 Tak til dig.

 • Svar
  Mathilde Lyng Riis-Vestergaard
  10. juli 2017 den 9:46

  Jeg har fulgt din madplan 1 uge, uge 25, og alle retter blev spist og frådet af tre ud af 4 medlemmer af familien (hvis yngste medlem måtte spise andet end modermælk er jeg sikker på, hun ville være med). Synes madplaner var nem og overskuelig, nogen af retterne er dog lidt fede i forhold til hvad vi er vant til, men man kan jo altid spæde op med flere grøntsager, mere salat og mindre flødekartofler på tallerkenen fx. Ligeledes køber vi udelukkende økologisk, og det er ikke ret meget dyrere når vi følger din plan 🙂

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:20

   Hej Mathilde,

   Hvor er jeg glad for at I har begivet jer ud i en af madplanerne, det lyder så godt. Ja, nogle af madplanerne er federe end andre, men som du selv siger kan man putte lidt ekstra på, hehe. Jeg synes dog at jeg efterfølgende har lagt mere vægt på grønt end førhen, så det er godt 🙂 Tak for din kommentar og endelig følg med igen i næste uge. 🙂 Fedt med økologien, hvor meget måtte I af med for det? 🙂

 • Svar
  Louise
  10. juli 2017 den 13:11

  Har kørt 2 uger helt efter dine planer, og vil gøre det igen fra næste uge, det er dejligt med inspiration, og jeg spare ved at gøre det, selv om vi spiser mere fedt fattigt. Så 1000 tak for dit store arbejde

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:18

   Hej Louise,

   Fantastisk at I følger med, så skønt! Dejligt at det har givet pote. Rigtig god weekend 🙂

 • Svar
  Mie
  10. juli 2017 den 13:36

  Vi er rigtig glade for dine madplaner. Vi har fulgt dem mere eller mindre i en måned nu. Vi har sparet MANGE penge, da vi har været dårlige til selv at lave madplaner og jeg før ellers var rigtig godt til at gøre maden alt for avanceret. Tak ! 🙂

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:17

   Hej Mie,

   Jeg er så glad for at I følger med og faktisk har sparet nogle penge, det er jo virkelig det, som det i realiteten handler om her. God mad til små beløb. 🙂

   Dejligt at I fandt inspiration. <3

 • Svar
  Britt
  10. juli 2017 den 17:11

  Vi følger dine madplaner hver uge og vi sparer rigtig meget 😄
  Super lækre retter😊👍🏻

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:15

   Hej Britt,

   Tak skal du have! Dejligt at I følger med, det gør mig glad. 🙂 Jeg er glad for at I kan lide retterne, det er jo alfa omega. God weekend herfra 🙂

 • Svar
  Else Malmgren
  10. juli 2017 den 21:34

  Vil bare lige give tilkende… Synes det er super fedt det arbejde du gør. Tak for det!
  Skal jeg ønske noget, så kan det være i forhold til madpakker til teenagere der helst ikke vil have rugbrødsmadder. Det er her jeg (også) får brugt alt for mange penge….
  Men igen – du gør det SÅ godt!
  K.h. Else ☺

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:14

   Hej Else,

   Tusinde tak skal du have, jeg vil prøve at udvide min madpakke kategori lidt og faktisk har jeg et par indlæg der venter på at blive skrevet, så der kan komme flere ideer til jer med madplakkerne! Det er nemlig ikke altid til at finde inspiration til mad, som gerne skal kunne holde sig i nogle timer.

   Jeg må mere på arbejde med ideerne. Tak Else! 🙂

 • Svar
  Stine Hansen
  10. juli 2017 den 21:56

  Jeg er super glad for dine madplaner. Jeg har stået for at mætte 6 Pers. for 4000,- og flere år. Jeg var gået helt død på at lave mad, men dine opskrifter har givet mig lysten tilbage, for nu skal jeg ikke selv finde på. 😊 Jeg håndplukke bare fra dine madplaner og så ved jeg at mit budget holder. 😊 Tusind tak for det 💝

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:13

   Hej Stine,

   Hvor lyder det altså bare godt at I har mod på at prøve og ikke mindst håber jeg, at det giver pote for jer. Jeg er SIKKER på at I sagtens kan komme under 4000 kr. 🙂

   Din kommentar varmer meget, tak skal du have. 🙂

 • Svar
  Maria
  11. juli 2017 den 1:45

  Jeg synes dine madplaner er super fede at følge med i! De er virkelig god inspiration! Jeg har dog ikke selv fulgt dem endnu, da jeg først er ved at flytte hjemmefra, men jeg er helt sikker på at min kæreste og jeg bliver vildt glade for dine gode og billige opskrifter. Jeg ved ikke om det måske er muligt at lave en slags opslagsværk på opskrifterne? Vi har nemlig for langt til rema på cykel og bliver derfor nødt til at rokere lidt på retterne engang imellem ift. Hvad der er på tilbud lokalt. Det er nemlig ret svært at navigere på bloggen. Men keep up the good work, jeg elsker i hvert fald at følge med!!

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:12

   Hej Maria,

   Tusinde tak for din kommentar, jeg må sige at det giver helt vildt meget gå-på-mod med alle de søde ord. Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstå “opslagsværk”. Kan du muligvis uddybe lidt? 🙂

   God weekend! Og tusinde tak. 🙂

 • Svar
  Christina
  11. juli 2017 den 20:55

  Jeg har først de sidste uger kigget med og fået lidt inspiration 🙂 det er dog ikke prisen som er den store hurdel ved os, men tiden vi bruger på det! Jeg søger opskrifter som kan forbedres/laves på 10 minutter og derudover passer maden sig selv 🙂 det har dog været vanskeligt! Vi er derfor startet herhjemme på at lave færdigretter til fryseren, så det er nemt i hverdagen. Så forslag til dette vil modtages med kyshånd 😀

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:11

   Hej Christina,

   Tusinde tak for din kommentar og ikke mindst dine ord. Jeg er i gang med at udrette en “nem mad” kategori, som jeg tænker kunne hjælpe jer rigtig meget i hverdagen.

   Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme jeres behov. Så tusinde tak 🙂

 • Svar
  Kathe
  14. juli 2017 den 8:00

  Jeg har fulgt din blog i 1 måned. Jeghar ikke levet nøjagtig efter dine madplaner, men jeg har fået en masse inspiration og bruger nok hver uge 3 af dine opskrifter i min egen madplan. Med tiden kunne det sagtens tænkes at jeg begyndte at leve efter din madplan, men lige nu passer den ikke på vores behov herhjemme, hvor der ofte er travlt så det bliver til en rugbrød 🙂 Det jeg så godt kan lide er at det ofte er utrolig nemme opskrifter med billige råvare. Derudover så er de skrevet ind på en mega overskuelig måde som gør at min kæreste som ikke gider at stå i køkkenet i mere end 10 minutter (pånær hvis han laver pizza) faktisk syntes at det er overskueligt og nemt at lave mad efter dine opskrifter :-).
  Det er dejligt at læse at du nyder at blogge og lave madplanerne, for vi er mange som sætter stor pris på dem 🙂

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:10

   Hej Kathe,

   Tak for din kommentar, det varmer. 🙂 Hvor er det fedt at høre, at du finder noget inspiration, det gør mig glad.

   Og mega fedt at kæresten er gået i køkkenet og har fundet en nem vej til maden. Det er så skønt. Jeg bliver hængende her så længe det giver mening får både jer som mig selv. 🙂 Hehe. Tak.

 • Svar
  Michelle
  14. juli 2017 den 12:23

  Jeg har fulgt din madplan i 3 uger nu og hold da op hvor har vi sparet, jeg har dig lidt langt til Rema men det går nu nok, det kune også være super fedt hvos su lavede madplan efter faktas tilbuds avis.
  Selv min mand kan nemt over skue din blog og det køre også bare der ud af for ham, det er så dejligt at mm kun behøver og handle en gang i uge også er der alt, og man bliver ikke fristet til og købe alt muligt andet med hjem 😉 Også ved man hvad man skal have hver dag og skal ikke til og finde ud af aftensmad midt i hverdagens travlhed ☺️

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:08

   Hej Michelle,

   Tak for din søde kommentar, det varmer meget! Jeg er vild med at I har taget madplanerne til jer, det lyder så godt.

   Jeg kan godt prøve at lave en fra Fakta i en uge, det vil jeg gerne gøre et skud i. Meningen er nemlig også at man skal kunne følge en madplan og mindske merkøb og en masse unødvendige ting, som man tit bliver fristet til.

   Tak til dig.

 • Svar
  Julie Jørgensen
  15. juli 2017 den 0:29

  Min kæreste og jeg har levet efter madplaner i to uger nu, og hold nu op hvor er det lækkert!
  Vi får prøvet alt muligt ny mad, og til virkelighed billige penge! Vi har fortalt alt og alle om din blog. Og for os er det perfekt at du går ud fra Rema først og fremmest fordi at den har fokus på at mindske madspild og på at sælge billige varer! Det kunne være sjovt og have lidt fokus på udenlandsk mad 👏

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:07

   Hej Julie,

   Fantastisk at høre at I har taget mod til at prøve madplanen, det glæder mig! Tak for dine søde ord!

   Jeg er rigtig glad for at høre at I har fortalt om bloggen, det er dejligt at blive anerkendt for sit arbejde – som jeg i øvrigt ikke giver slip på. Jeg elsker at lave det jeg gør, og så længe det giver mening, bliver jeg hængende.

   Jeg vil helt klart prøve at have fokus på noget udenlandsk, har mange ideer, så mon ikke det nok bliver til noget! 🙂 Tak til dig.

 • Svar
  Tommy
  18. juli 2017 den 15:27

  Vi har i skrivende stund fulgt dine madplaner i 2 uger og har både sparet penge og fået god inspiration ud af det. Vores familie består af 2 voksne og en baby, så vi tilpasser madplanen ved at fravælge et af de ugentlige måltider, og det virker fint. Stor ros til dig for at lave madplanerne let overskuelige og samtidigt varierede og interessante. Vi har ikke brugt tid på at læse tidligere ugers madplaner, så tilgiv hvis vi kommer med redundant inspiration. Noget af det, vi selv nyder at spise, er sandwiches med alt muligt lækkert, som f.eks. kylling m. salat, kamsteg m rødkål og agurkesalat, frikadeller, kebab etc. Salat er selvfølgelig ikke specielt billigt, men der er tit overskud, så det resterende kan anvendes til en anden ret 1 eller 2 dage senere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vi har i hvert fald intentioner om fortsat at følge din blog. 1000 tak, og ha en dejlig dag

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:05

   Hej Tommy,

   Tusinde tak for dine søde ord, det er jeg rigtig glad for. Dejligt at I har sparet en masse penge, det er hele mit formål, hehe.

   Du har helt ret med at det kun er fantasien der sætter og grænser og heldigvis kan meget af maden bruges til rester så intet bliver smidt ud 🙂 Tak til dig.

 • Svar
  Mette
  27. juli 2017 den 7:50

  Elsker dine madplaner 😀 der er mindst 1ting i en uge jeg kan finde yderst interessant hvordan du fået liv i alm lettere kedelige ting 🙂 Mit problem er at min datter er allergisk overfor tomat og rød peberfrugt i alle afskygninger så tit må jeg springe over de ekstra gode opskrifter til tider. Jeg selv er kræsen i forhold til min datter som æder alt nærmest, så dine madplaner giver go’e lette og nemme ideer som faktisk også er geniale til andet end fattigrøve . Jeg er kronisk smerte syg så større mad projekter bliver ikke gjort her, så dine madplaner er guld værd på den front da de er så lette så selv på en dårlig dag vil man kunne få lavet varm mad <3

  • Svar
   Madforfattigrøve
   4. august 2017 den 14:04

   Hej Mette,

   Tusinde tak for dine søde ord, det varmer rigtig meget. <3

   Det lyder sørme ikke godt med allergier og kroniske sygdomme, jeg håber det hele flasker sig alligevel. Hvis du har nogle spørgsmål til erstatning af diverse fødevarer, så endelig skriv. SÅ finder jeg ud af det 🙂

   Jeg er i gang med at udrette en "nem mad" kategori, som jeg tænker kunne hjælpe jer rigtig meget i hverdagen. Tak for din kommentar <3

 • Svar
  Henriette
  17. august 2017 den 7:44

  Hej
  Jeg har nu fulgt med i nogle uger og synes det er mega fedt det du gør. Jeg er enlig mor til 4 så hvor der kan spares det er godt. Jeg tænkte på om du måske kunne have lyst til at lave madpakke planer? Jeg tænker at det skal være interesant og sjovt at have madpakke med i børnehave eller skole. Sundt og varieret synes bare nogle gange man kan køre sig fast i rugbrødsmadder og har ikke lige selv tid eller drivet til at skulle lave madpakkeplan tænkte det var måske noget du var interesseret i måske? Nå men ja du gør det godt. ☺️ Go dag hilsen Henriette

Skriv kommentar