Print

Jeg har brug for hjælp….. Den der køkkenmaskine?

Som overskriften så pænt siger, så har jeg brug for JERES hjælp denne gang. Jeg håber I kan give et par gode råd, links, erfaringer videre mm. Jeg tager imod alt med kyshånd! 

Jeg har længe gået og grublet over en køkkenmaskine, og var den overhovedet nødvendig? Det er jo i virkeligheden bare et luksusprodukt, men jeg tilbringer bare SÅ meget af min tid i køkkenet, så hvorfor ikke gøre tilværelsen i køkkenet lidt nemmere? I ved.. ligesom mit køb af Actifryen. 🙂 Jeg synes det er på tide at forkæle både mig selv.. og køkkenet.

Problemet er så bare at der er uendelig mange valgmuligheder når det kommer til en køkkenmaskine/røremaskine! Og jeg skal da ærligt indrømme at jeg er meget grøn på det område med køkkenmaskiner, så jeg har simpelthen brug for gode råd. 🙂

6e3ea3a2cb885460064d4c1ae9581d54

Jeg har dog forelsket mig i den fra KitchenAid i lækker rød, men den er da hammerdyr! Jeg ved godt, at det nok ville være en fantastisk investering, men er den prisen værd? Især når man ser sådan en lækker sag fra Bosch der kan betydeligt mere til en meget lavere pris! Sådan ca 6 gange så billig, haha! I hvert fald på tilbud. (normalpris 2999 kr.) Den kan nemlig også blende, hakke, snitte – hvilket jeg jo synes er enormt lækkert.

j

Lidt ligesom denne her fra Bosch også. Den kan også blende, skære, rive, finskære, ælte, mixe, piske…. Men igen, hvad ved jeg? Jeg har jo ingen af delene! (øv øv)

2559518_7f2ba789b25f

Jeg tænker at der bestemt også er forskel på kvaliteten, men jeg må også sige at jeg ikke har oceaner at bruge på en maskine, så derfor er det jo et velovervejet valg, der nok kan være længe undervejs.. og ikke bare en bum bum beslutning! 🙂

Men der er jo så mange at vælge imellem end de 3, men det er bare for at se det i perspektiv i forhold til priser! Hvilken én har I? Fortæl fortæl! Jeg sidder spændt og venter. 🙂 

 

Husk at du kan følge bloggen på Facebook, hvor alle de nyeste indlæg bliver udgivet.  

 

Indlægget indeholder affiliate/reklamelinks. 

Relaterede indlæg

17 Kommentarer

 • Svar
  Sanne
  5. juni 2017 den 22:20

  Kenwood vil jeg anbefale. Stor kraft i motoren og stor skål i forhold kitchenaid. Min søster harven Borsch og er vist glad for den, men ikke ligeså stor skål som keenwood. Hvis du kun skal røre fars sammen er en lille skål og lidt motorkraft fin.
  Hvis du skal røre brød sammen, så en stor skål og masser af motorkraft..
  Elgiganten har ofte en keenwood major, mener jeg den hedder, på tilbud. Jeg er sindsyg glad for minz

 • Svar
  stina
  5. juni 2017 den 22:20

  Jeg har den store fra Kenwood, og jeg får aldrig et andet mærke. Stor motor. Skøn maskine. Ik den kønneste, men for mig er det vigtigere at den ka noget 🙂

 • Svar
  Tina
  5. juni 2017 den 22:43

  Jeg har en gammel kenwood.
  Og jeg sksl aldrig ha andet mærke

 • Svar
  Camilla
  5. juni 2017 den 22:49

  Hej
  Jeg har en rød Kitchen Aid og er glad for den. Den pynter mit bord sammen med den røde blender og min røde højtaler 😜 Jeg vil dog ikke anbefale den lille model, hvis du bager en del, moterenheden er ikke kraftig nok og den kan ikke klare større dejmængder. Fordelen er helt klart at den er en regulær fantastisk maskine, de har tænkt over det, går den i gearene eller andet, er der kun en plastik del, der med hjælp fra Youtube nemt kan skiftes eller reguleres. Jeg er rigtig glad for den store model, og alt det tilbehør der kan følge med, laver pasta, totelini, vaniliekranse, appelsin juice, is og bager… meget 😜Nyd dit valg!
  Mvh. Camilla

 • Svar
  Janni
  5. juni 2017 den 23:11

  Absolut uundværlig! Jeg har en Fido processor fra Kenwood som jeg har haft i 6 år. Er glad for de mange muligheder i en maskine. Vær opmærksom på at få en med størst mulig skål, når der skal laves store portioner og min. 1200w. Det var de råd jeg fik og Kan se flere fortryder køb med for små skåle eller slagkraft. Rigtig god fornøjelse 😉

 • Svar
  Sanny
  5. juni 2017 den 23:17

  Jeg købte den store fra Kenwood for ca 5 år siden, og jeg har ikke fortrudt – en af de vigtigste ting du bør tjekke, er at nogle af de billigere maskiner ikke må køre i ret lang tid. Du skal ikke stille dig tilfreds med en der kun må køre i under 30 min 😊 God jagt – jeg håber du finder den der passer bedst til dig 👍🏻

 • Svar
  Rikke
  6. juni 2017 den 10:45

  Kenwood – no question. Det er lidt ligesom iphones: de er flotte og alle skal have dem, men funktionelt er de bare ikke de bedste. Har haft den store Kenwood i 2 år, og jeg skal ikke have andet.

 • Svar
  Sanne
  6. juni 2017 den 12:35

  Du skal da have en kitchenad jeg elsker min og bruger den snart til alt har dig også meget udstyr til den

 • Svar
  Corporate Mor
  6. juni 2017 den 14:19

  Jeg har en kitchenaid og har haft den i 6 år. Du kan ikke undvære en røremaskine, hvis du for alvor vil udfolde i køkkenet 😉
  Jeg bager rigtig meget, og skulle jeg investere i en ny maskine, ville jeg vælge en Kenwood. Motorkraften er bare lige det bedre end Kitchenaiden, selvom Kenwood absolut ikke er lige så fin at kigge på.

 • Svar
  Annika
  8. juni 2017 den 8:58

  Har selv haft en MUM8 i nogle år – men står nu og skal have noget andet (skilsmisse og har ikke kræfterne til at skifte værktøjet på den – har svage arme).”

  Jeg overvejer en Bjørn, men prisen 🙁 og så kan den ikke udvides med lige så mange ting..’

  Vil så hellere have en blender og nogle gode rivejern ved siden af. Bruger jeg mere end det multi i maskinerne.

 • Svar
  Julie
  8. juni 2017 den 19:09

  Jeg har en kitchenaid. Og den dag den ikke kan mere skal jeg helt sikkert ikke have sådan en igen. Har allerede fået skiftet moderen engang og den er kun 3 år gammel. Som jeg fik det fortalt må man ikke bruge den til mere end et kg. Og hvis man bager rugbrød så er der altså ofte over et kg. dej

 • Svar
  Din Svoger :D
  10. juni 2017 den 18:18

  Jeg har en Kenwood.. Kan helt klart anbefales 😀

 • Svar
  Majken
  10. juni 2017 den 21:22

  Kenwood…. husk at kigge på watt. Jo højere jo bedre.

 • Svar
  Christina
  10. juni 2017 den 22:03

  Jeg har den fra KitchenAid, og er MEGA glad for den, har haft den i 6 år og den “bager” stadig de bedste kager😉
  Er klar over at den er dyr, jeg har heldigvis fået den i gave, ligesom det tilbehør jeg har til den.
  Og jeg kan ikke lade være med at lægge mærke til at 9/10 “tv-kokke” bruge den, så helt dårlig kan den ikke være.
  En ting jeg syntes den har specielt som de andre ikke har; den er lavet hovedsageligt af jern, og ikke plastic, så den holder til lidt mere, og så er den jo gude smuk at se på😁

 • Svar
  Ann
  11. juni 2017 den 11:42

  Jeg har en Electrolux assistent den er købt i 1992 – 93 og brugt rigtig meget og jeg bruger den stadig.

 • Svar
  Ann
  11. juni 2017 den 11:43

  Jeg har en Electrolux Assistent, købet i 192 -93. Jeg har brugt den rigtig meget og bruger den stadig.

 • Svar
  Mia
  29. oktober 2017 den 16:18

  Hvis ikke du allerede har en, ville jeg klart forslå en Kenwood.. De fleste kommer med en større skål end, som er fantastisk og ret vigtigt. Derudover, kommer de med meget høje watt, som er noget af det vigtigste.. Og så holder de i 100 år nærmest.. Jeg elsker min og har så meget ekstra udstyr, at jeg kun får brugt det halve.. Det i sig selv, er jo heller ikke smart, men er langsomt begyndt at kigge på de ting jeg har og bruge dem derefter!

Skriv kommentar