Print

Actifry – en ekstra kok i køkkenet!

Indlægget indeholder reklame/affiliatelinks

Jeg er normalt ikke fan af at bloggen skal flyde med reklamelinks, men lige denne gang vil jeg simpelthen lade samvittigheden flyde lidt og anbefale jer et produkt! Et produkt jeg i dag ikke kan leve uden.. Eller vil for den sags skyld.

For 3 år siden fortalte min mand mig om en Actifry, en smart maskine der kunne lave sunde pommes frites. Mere blev der ikke sagt, og så var den købt. I dag har jeg fundet ud af, at den kan meget mere end bare at lave pommes frites. Den kan næsten alt! Actifry’en kan lave op til 4 portioner af gangen, altså til 4 personer. Den gør hverdagen nemmere, da man ikke skal stå og tilberede maden hele tiden. Her elsker jeg at kunne bruge mere tid med mine 2 små krudtugler imens maden passer sig selv.

 

Vi laver mange retter heri fx:

 • Kyllingelår
 • Blødkogte æg
 • Kage
 • Indbagt pizza
 • Kødsovsretter
 • Wokretter
 • Brændte mandler
 • Boller
 • Varmer rundstykker
 • Biksemad
 • Flæskesteg
 • Bacon/porre tærte
 • Sovs

Der kan selvfølgelig laves mange mange flere retter, men dette er blot nogle af dem vi ofte laver! Den er, undskyld mit sprog, pisse smart. Den kræver ikke en hel masse olie, blot en skefuld. Den fungerer på samme måde som en friture og en ovn i én. Den er besparende på årsbasis i el og nem at rengøre. Jeg selv synes det er meget nemmere at tænde en maskine, og så er den varm med det samme, end at skulle vente på at en frituregryde eller en ovn bliver varm. Delene kan selvfølgelig komme i opvaskemaskinen (alle udtagelige dele).

Vi bruger den gerne flere gange om ugen – i starten dog ikke så meget da vi lige skulle finde ud af, hvordan maskinen fungerede. Men i dag er det blevet en del af vores hverdag, og det er simpelthen det nemmeste! Man putter bare tingene i maskinen, tænder den, indtiller efter ret og så kører den. Men put endelig ikke skeen ned i maskinen, så smelter den altså!

 

Wupti.com fortæller selv følgende:

“ActiFry Original er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til et kilo og op til fire portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask.”.

 

Du kan købe en Actifry hos Wupti.com lige nu på tilbud! Det kan godt virke som mange penge at ligge ud lige nu, men i længden vil de blive tjent hjem. Jeg kan virkelig anbefale en Actifry! 🙂

Kh, Fie.

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  bluetooth
  9. september 2017 den 7:39

  That is very attention-grabbing, You are an overly skilled blogger.
  I’ve joined your feed and sit up for in search of more of your
  magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks

 • Svar
  Rikke
  23. april 2018 den 17:23

  Hej! Jeg har selv lige købt en actifry 2in1. Ved du om man skal lave til 4 af gangen eller kan man også lave til en?

  • Svar
   Dorte Schultz
   22. april 2019 den 19:01

   Kan godt se at dit indlæg har lidt tid på bagen, men du får lige en kommentar fra en anden Actifry 2 i 1 bruger alligevel.

   Du kan sagtens lave mad til en person i den. Den kan bruges til mange ting og du kan få en masse inspiration på FB gruppen Mig og min Actifry.

Skriv kommentar