Print

Lækre bønnefritter

Jeg er blevet helt vild med bønner i ovnen, også kaldet bønnefritter, som er lavet som pomfritter! Det er sindsygt lækkert og smager faktisk som pomfritter, men det er sundt. Hele idéen med bønnefritter er ikke min egen, men  får her den opskrift jeg altid bruger. Vi får tit bønnefritter til en lækker bøf, men kan også serveres som en lækker snack med hjemmelavet dip.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Lækre bønnefritter

Tidsforbrug: 55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 pose grønne bønner fra frost

 

Basislager

  • Olie / fedtstof
  • Salt – gerne i flager

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft
  2. Put de frosne bønner i en frostpose sammen med salt og olie (eller hæld olie ned i den pose de allerede er i)
  3. Luk posen og “ælt” posens indhold så olien, salt og bønner bliver godt blandet
  4. Fordel de frosne bønner på en bageplade overtrukket med bagepapir
  5. Giv de frosne bønner 45/50 minutter i ovnen ved 200 g. varmtluft – rør indimellem så alle sider bliver sprøde.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Gijs Steinebach
    20. juni 2018 den 9:28

    Så du tager bønnerne fra den en plastikpose i den anden plastikpose for at tilsætte olie?

    • Svar
      madforfattigroeve
      20. juni 2018 den 13:34

      Ja, hvis du mener, at man egentlig blot kunne hælde olie ned i den pose de i forvejen er i, så kan man sagtens det. Det ville helt bestemt være nemmere ja 🙂

Skriv kommentar