Print

Abemad med hjemmelavet råcreme

En absolut kæmpe favorit herhjemme når vi skal pleje samvittigheden en lørdag aften – hjemmelavet abemad med råcreme! Den kæmpe skål kan snildt bruges til en stor forsamling og herhjemme er der garanteret også til 2 dage – 3 voksne og 1 barn deler det i dag. Børnene kan nemt være med  i køkkenet, og man kan gøre det til en hyggelig stund.

 

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 1 appelsin
  • 2 æbler
  • 2 pærer
  • En dåse ferskner i sukkerlage
  • 15 vindruer
  • En plade mørk chokolade
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 5 dl piskefløde
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 100 gram sukker

Opskrift

  1. Skær frugterne i stykker – små tern.
  2. Pisk fløden så det bliver til en lækker creme konsistens
  3. Tilsæt æggeblommer og pisk
  4. Tilsæt sukker & vanilje
  5. Hak chokoladen og put i en stor skål sammen med frugterne
  6. Spis med god samvittighed! ?

 

Indkøbsseddel til Rema 1000

2 æbler = 4 kr.
1 appelsin = 2 kr.
2 pærer = 4 kr.
2 bananer = 4 kr.
Halve ferskner = 11,95 kr.
Piskefløde = 15,95 kr.
Æggeblommer = 14,95 kr.
Vindruer = 18 kr.
Mørk chokolade = 7,5 kr.

Alt i alt for 2 dages lækker abemad til 4 personer 82,35! Hygge behøver ikke altid betyde slik i lange baner. Nu vil vi spise lidt abemad og spille noget Monopoly. Hav’ en knald god lørdag aften! ??

Husk at du kan følge bloggen på Facebook, hvor alle de nyeste indlæg bliver opdateret. 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar