Brød Mad uden æg Madpakken Opskrifter Snacks

Lækre nemme pizzasnegle (60 stk.)

 

Hjemme hos os elsker vi pizza både i stor og i lille format! Vi kunne spise det hele døgnet rundt, og det er en fantastisk lille snack – især til børnene, der godt kan lide at rende rundt med en i hånden. Børnene elsker at være med i køkkenet og hjælpe. hvor de kan, en hyggelig familie-aktivitet. Dernæst er de super gode at have med på tur, de smager godt både kolde og varme, og skal blot have nogle sekunder i microen, så smager de helt som nybagte.

Pizzasneglene kan fryses, og laver man dem helt små (som på billedet), kan der sagtens blive 85! I læste rigtigt – det fik jeg første gang og så af en enkelt portion. Men hvis man nu laver dem større (og samme størrelse), så skulle der gerne blive min. 60 stykker. Det er min nemme bolleopskrift jeg har lavet dem med, dog skruet en del ned for sukkeret, men de er bare herlige. 1 pk. skinke virker ikke af meget, men når det bliver finthakket, så fylder det noget mere, og synes egentlig ikke det var nødvendigt med mere deri – så blev det lidt besværligt at lukke dem. Man kan også bruge rester af kød fra aftensmaden, kylling mm. 🙂

 

Lækre nemme pizzasnegle (60 stk.)


Ingredienser

Dejen: 

  • 1100 g. mel
  • 100 g. olie
  • 35 g. sukker
  • 5 dl. vand
  • 50 g. gær
  • 0,5 tsk. salt
  • Mælk eller kold kaffe

Fyld: 

  • 1 pk. revet mozzeralla
  • 2 ds. tomatpasta
  • 1 pk. skinke i tern
  • Evt. oregano til at drys

 

Opskrift

  1. Smuldr gæren i en skål med sukker i– rør rundt indtil gæren er opløst, den opløses efter lidt tid. Ca 2 min.
  2. Lunken vand, salt og olie hældes i skålen – rør igen rundt
  3. Tilsæt mel lidt af gangen indtil dejen kan æltes, rør undervejs.
  4. Mel kommes ud på bordet og dejen æltes meget grundigt
  5. Dejen skal hæve i skålen med viskestykke over, gerne et lunt sted i 1 time
  6. Tænd ovnen på 200 grader alm. Ovn.
  7. Efter hævning æltes dejen endnu engang
  8. Tag dejen ud på et bord drysset med mel, ælt dejen godt igennem og rul den flad med en kagerulle – dette gentages da der er meget dej, og derfor kan det være nødvendigt at rulle endnu engang.
  9. Hak skinken ganske fint
  10. Smør først dejen med tomatpasta, finthakket skinke og til sidst ost.
  11. Dejen med fyld rulles sammen som en roulade. Skæres over med en kniv og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
  12. Pensl med mælk/kold kaffe og drys med oregano
  13. Bollerne bages ved 200 g. alm. ovn i ca. 15 min. (eller indtil de er gyldne og osten )

 

Indkøbsliste fra Rema 1000

Husk at tjekke basislageret inden du handler ind

Kølevarer + frost

  • 50 g. gær = 0,95 kr.
  • 1 pk. revet mozzeralla = 11,95 kr.
  • 1 pk. skinke i tern = 8,20 kr.

Kolonial: 

  • 2 ds. tomatpasta = 5 kr.
  • 2 kg. mel = 6,95 kr.

Basislager:

  • Olie
  • Sukker
  • Vand
  • Salt
  • Oregano
  • Evt. mælk, ellers kaffe

 

Alt i alt for disse lækre pizzasnegle bliver det 33,05 kr, og så er der altså en DEL til frokost og snacks. Velbekomme! 🙂


Skulle du have lyst til at følge med på andre medier, så får du muligheden lige her: 

Instagram

Facebook

Print

Relaterede indlæg

9 Kommentarer

  • Svar
    Kate
    22. marts 2018 den 21:30

    Lyder lækkert! Men pkt 8 må du gerne lige forklare nærmere. “…indtil der ikke er mere dej” 🤔

    • madforfattigroeve
      Svar
      madforfattigroeve
      22. marts 2018 den 21:34

      Det er fordi der er meget dej (tænker egentlig nærmere, at det er en dobbeltportion), og derfor kan der nok ikke være det hele på bordet, så jeg vil bare dele det op over 2-3 gange (at det rulles ud) 🙂

  • Svar
    Lasse
    22. marts 2018 den 21:42

    Hvordan oplæser man gær i sukker? Dit første punkt giver desværre ikke så meget mening for mig! Men super fed opskrift, den vil jeg helt sikkert lave når der kommer penge på kontoen igen!

    • Svar
      Lasse
      22. marts 2018 den 21:43

      Opløser*
      Hovsa😉

    • madforfattigroeve
      Svar
      madforfattigroeve
      22. marts 2018 den 23:20

      Man rører bare rundt 🙂 Efter omrøringer opløser gæren sig. Tror jeg pisker i 20 sek, så kommer det, så nemt. 🙂 OG selv tak!

      • Svar
        Lasse
        23. marts 2018 den 1:00

        Altså det er kun sukker og gær? Eller er der vand også? Er lidt forvirret, ville have byttet rundt på 1 og 2 nemlig?

  • Svar
    Signe
    26. marts 2018 den 11:08

    Hvor handler du mest?. 8 kr for skinke er billigt. Her kan vi få det for 11 eller 18 ca kr.. firstprice, ekstra og dyre coop.
    Hilsen signe

    • Svar
      Signe
      26. marts 2018 den 11:11

      Generelt vil jeg ikke kunne få det så billigt. Der ville løbe op i de 50 kr kan jeg se. ☺

    • madforfattigroeve
      Svar
      madforfattigroeve
      27. marts 2018 den 12:02

      Hej Signe,

      Jeg handler mest i Rema 1000, også nogle gange i Fakta, men madplaner er altid efter Rema og der er ca 8 normalprisen for en pakke skinke i tern 🙂

    Skriv kommentar