Madplan for uge 39

Uge 39 – komplet madplan med 3 måltider

grove-madmuffins-for-hele-familien0-1

Godaften! Dette indlæg er lavet som en lille test for at se, om det overhovedet er noget, I kan lide! I havde givet udtryk for at I godt kunne tænke at se en hel uge med alle 3 måltider i vores hjem, og nu har jeg simpelthen udarbejdet en. Så nu ser I vores madplan for uge 39. Husk at det er helt okay ikke at følge den, men blot samle inspiration – det er jo som sagt hoved formålet. Vores 2 børn får dog frokost i institutionen, men nu har jeg taget udgangspunkt i, at de ikke gør, for at alle mine læsere lidt bedre kan følge med. I weekenden er vi alle hjemme, så der bliver menuen en anelse mere lækker! 🙂

Tilbuddene starter i morgen, søndag, så start først med at handle ind i morgen, for ellers får I ikke tilbuddene med og derved ikke besparelsen, som er sidst i indkøbslisten. Madplanen er for alle 3 måltider for 2 voksne og 2 børn. Husk at tjekke mit basislagerdisse varer nævner jeg nemlig ikke pris på, dog vil der sidst i indlægget vises hvad der skal bruges fra basislageret. Smid endelig en kommentar med ris og ros – det hele bliver hørt! Og skulle I ske at have ideer mv, så smid også en kommentar med dette.

Husk at I kan følge min Facebookside, hvor I også kan stille spørgsmål, følge med i opdateringer mv. med bloggen. Jeg håber det er lige til at gå til og velbekomme! Rigtig god fornøjelse! Husk at læse HELE opskriften igennem inden du starter på madlavningen, nogle ting skal simre/koges/bages i længere tid.

Madplanens aftensmad er selvfølgelig udførlig beskrevet i mit tidligere indlæg – madplan for uge 39. 

 

Mandag

Morgenmad:  Havregryn m. rosiner 

Ingredienser: 

  • Havregryn
  • Rosiner
  • Mælk
  • Evt. sukker

Frokost:  Trekantsandwichs m. tunsalat & leverpostej 

Ingredienser: 

  • Sandwichbrød
  • Tunsalat
  • Leverpostej

Aftensmad: Pandekager med danske jordbær, trefarvet flødeis & marmelade

 

Tirsdag

Morgenmad:  Yoghurt m. müsli & bananstykker

Ingredienser: 

  • Pære/banan yoghurt
  • Müsli
  • 4 bananer

Frokost:  Rugbrød m. hamburgerryg, salami og leverpostej 

Ingredienser: 

  • 2 pk fuldkornsrugbrød
  • Smør / tusindfryd
  • Hamburgerryg
  • Salami
  • Leverpostej

Aftensmad: Kæmpe portion pasta & kødsovs m. salat

 

Onsdag

Morgenmad: Havregryn m. rosiner 

Ingredienser: 

  • Havregryn
  • Mælk
  • Rosiner
  • Evt. sukker

Frokost: Rugbrød m. hamburgerryg, salami og leverpostej 

Ingredienser: 

  • 2 pk. fuldkornsrugbrød
  • Hamburgerryg
  • Salami
  • Leverpostej
  • Smør

 

Aftensmad: Shepherds pie med bagte gulerødder

 

Torsdag

Morgenmad: Grove madmuffins (se opskrift i linket)

Ingredienser: 

  • Fuldkornshvedemel
  • Hvedemel
  • Bagepulver
  • Flydende margarine
  • Mælk
  • Æg
  • Skinkestrimler eller tern
  • Broccoliblomster
  • Gulerødder
  • Revet ost
  • Salt + peber

Frokost: Pastasalat m. bacon

Ingredienser: 

  • 1 ds. majs
  • Iceberg
  • 325 g. pasta
  • 1 pk. bacon i tern
  • Salatost i tern
  • 1 rød peber i tern
  • 1 rødløg
  • 200 g. broccoli i små buketter

Aftensmad: Klassisk rugbrødsdag 

 

Fredag

Morgenmad: Havregrød m. æble

Ingredienser: 

  • Havregryn
  • Vand
  • 3 revet æbler
  • Evt. sukker + smør

Frokost: Rugbrød m. hamburgerryg, salami og leverpostej 

Ingredienser: 

  • 2 pk fuldkornsrugbrød
  • Smør / tusindfryd
  • Hamburgerryg
  • Salami
  • Leverpostej

Aftensmad: Karbonader m. kartofler, sovs og blomkålsblanding 

 

Lørdag

Morgenmad: Rundstykker m. pålæg

Ingredienser: 

  • Rundstykker
  • Skiveost ml. 45+
  • Smør
  • Pålægschokolade
  • Hamburgerryg

Frokost:  Tomatsuppe m. suppehorn & brød (Opskrift i linket)

Ingredienser: 

  • Hvidløg + løg
  • Hakkede tomater
  • Tomatpasta / puré (70 g.)
  • Grøntsagsbouillon
  • Oregano
  • Olie
  • Salt + peber
  • Suppehorn
  • Baguettes

Aftensmad: Ovnbagt kylling m. ovnstegte kartofler, friske peberfrugter, radiser og avocado 

 

Søndag

Morgenmad:  Scrambled eggs, m. cocktailpølser, bacon & ristet toastbrød 

Ingredienser: 

  • 8 æg
  • 2 dl. mælk
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 1 pk. cocktailpølser
  • Toastbrød
  • Smør
  • Salt + peber

Frokost: Squashtærte (Se opskrift i linket)

Ingredienser: 

  • Løg + hvidløg
  • Bacon i tern
  • Gulerødder
  • Squash
  • Revet mozzarella
  • Hvedemel
  • Bagepulver
  • Olie
  • Æg
  • Tomater
  • Salt + peber

Aftensmad: Klassisk restedag 

 

Indkøbsliste fra Rema 1000

Husk at tjekke basislageret inden du handler ind

Frugt & grønt 

  • 2 kg. gulerødder = 14 kr.
  • EasyTasty salatskål = 15 kr.
  • 2 kg. kartofler = 15 kr.
  • Peberfrugtmix = 12 kr.
  • Rød peber = 6 kr.
  • 3 æbler = 6 kr.
  • Avocado = 8 kr.
  • Radiser m. top = 6 kr.
  • 4 bananer = 8 kr.
  • Iceberg = 10 kr.
  • Broccoli = 12 kr.

Brød 

  • 8 pk. fuldkornsrugbrød = 32 kr.
  • Sandwichbrød = 7,25 kr.
  • Baguettes = 3,95 kr.
  • Toastbrød = 4,20 kr.

Kølevarer + frost

  • Cremefraiche = 8,50 kr.
  • 2 pk. Tusindfryd / smør = 21 kr.
  • Yoghurt pære/banan = 11,95 kr.
  • 6 l. minimælk = 39 kr.
  • Laksesalat = 10 kr.
  • Tunsalat = 10 kr.
  • 2 pk. bacon i tern = 29,85 kr.
  • Bacon i skiver = 8,95 kr.
  • Skinke i strimler = 9,95 kr.
  • 2 pk. cocktailpølser = 21,90 kr.
  • 2 pk. revet ost = 23,90 kr.
  • Salatost i tern = 10 kr.
  • Skiveost +45 ml. (300 g.) = 20,95 kr.
  • 3 pk. hamburgerrryg = 29,85 kr.
  • 3 pk. leverpostej = 22,50 kr.
  • 2 pk. salami = 19,90 kr.
  • 2 bk. frilandsæg = 20 kr.
  • 500 g. hk. svinekød = 15 kr.
  • 500 g. hk. oksekød = 15 kr.
  • 450 g. kyllingebrystfilet = 26,95 kr.
  • Blomkålsblanding (frost) = 9,95 kr.
  • Rundstykker (10 stk.) = 11,95 kr.
  • Danske jordbær (frost) = 10 kr.
  • Trefarvet flødeis = 17,45 kr.

Kolonial

  •  5 ds. hakkede tomater = 19,75 kr.
  • 1000 g. pasta = 9 kr.
  • Hvedemel = 6,95 kr.
  • Suppehorn = 7,95 kr.
  • Jordbærmarmelade = 9,50 kr.
  • 2 x havregryn = 17,90 kr.
  • Rosiner = 8,95 kr.
  • Mysli m. frugt/nødder/kerner = 22,95 kr.
  • Majs = 4,75 kr.
  • Pålægschokolade = 11,95 kr.

Basislager denne uge:

  • Margarine + olie 
  • Sukker 
  • Vaniljesukker
  • Oregano
  • Mel + fuldkornshvedemel 
  • Bagepulver 
  • Rasp
  • Kulør
  • Herbes de Procence + paprika
  • Salt + peber
  • Løg + hvidløg + rødløg 
  • Tomatpuré
  • Grøntsagsbouillon

Alt i alt for denne uge er 679,75 kr. Velbekomme & rigtig god fornøjelse! 🙂

 

Hvis ikke du er så vild med kødretter, har jeg også lavet en vegetarisk madplan. Også billig, nem at gå til og super lækker.

 

Som noget nyt kan I få en mail hver gang jeg laver et nyt indlæg. Følg blot linket her:

follow

   

3 kommentarer

  • Maria

    Du er simpelthen så god!
    Elsker at følge med i dine madplaner – nu er vi lige kommet hjem fra 1 måneds ferie og så finder vi denne madplan for både morgen-middag og aftensmad (ku det blive bedre?) Syntes simpelthen at du gør det vildt godt – kæmpe klap på skulderen til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Hejsa!
    Synes at det er et fint stykke arbejde, du har lavet, men kan ikke forstå, at I ikke benytter jeg af at lave mad til flere dage eller spiser aftensmad til frokost dagen efter, når nu din blog har det navn, den har. Jeg er godt nok alene, men jeg sparer mange penge ved at lave ekstra og fryse ned osv.
    Bare et tip 😊
    God dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Madforfattigrøve

      Hej Pernille!

      Du kan tro at det er nogle gode idéer du kommer med – det kunne også sagtens være en idé til en anden uge, men denne uge så lige sådan her ud 😀

      Tak for dine ord! Jeg er altid glad for input. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan for uge 39