Vinderen er fundet! <3

Lækker hjemmelavet salatpizza (bradepande)

21397236_472012989841961_1373702093_n

Det skal være nemt, det skal være hurtigt – og ofte falder man i fælden med take-away, som smager virkelig godt, men efterlader en dårlig samvittighed. Igen at have valgt den nemme løsning, igen at spise sig så mæt og 20 min. efter være sulten. Det holder bare ikke længere her – ikke længere! Så der skulle ske noget.

Herhjemme er vi egentlig glade for nærmest alle pizzaer, men én falder bedre i smag end andre – og det er salatpizzaen. Men efter vi lavede den selv opdagede vi, at det var noget mere lækkert. En dejlig tyk bund man faktisk blev mæt af, og at man selv kunne bestemme topping af salat, det var skønt! …. Og jeg citerer fra min mand: “Det var sgu’ bedre end fra den lokale!”. Ja tak siger jeg bare! Så nu er det kun hjemmelavet vi laver dem – og så går det altså også noget hurtigere end at bestille udefra. (De skal jo også levere det, haha!)

Opskriften nedenfor er uden æg, lavet til 2 voksne og 2 børn og der er handlet i Rema 1000. Der vil vises opskrift, ingredienser og til slut en indkøbsseddel. Husk at tjekke mit basislager, disse varer nævner jeg nemlig ikke pris på, dog nævner jeg hvad der skal bruges fra basislageret. Velbekomme! 🙂

 

Hjemmelavet salatpizza (uden æg)


Ingredienser 

Dejen:

  • 600 gram mel
  • 3 dl. vand
  • 50 gram gær
  • 0,5 dl. olie
  • 0,5 tsk. salt

Fyld:

  • Revet mozzarella
  • 1 pk. skinke i strimler
  • 1 pk. pepperoni i skiver
  • 1/4 agurk
  • 2 tomater
  • Dressing

Pizzasauce

  • 1 ds. hk. tomater
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. sukker
  • 2 fede hvidløg
  • ½ tsk. salt

 

Opskrift

  1. Mel, vand, olie, gær og lidt salt blandes sammen og æltes til en bolle.
  2. Dejen skal hæve i en halv time
  3. Tænd ovnen på 225 grader.
  4. Rul dejen ud på bordet og læg den over på en bradepande
  5. De hakkede tomater, hvidløg, oregano, sukker og salt blendes til pizzasauce og hældes over dejen
  6. Halvdelen af osten fordeles på pizzabunden.
  7. Skinke og pepperoni fordeles som det næste – resten af osten som det sidste.
  8. Pizzaen skal have ca. 20 min. i ovnen på 225 grader eller efter hvilken sprødhed man ønsker.
  9. Salaten skæres som ønsket til at komme ovenpå pizzaen
  10. Dressing puttes på ved servering sammen med salaten.

 

 

Indkøbseddel fra Rema 1000:

Frugt & grønt 

  • Agurk = 6 kr.
  • Cherrytomater = 11 kr.

Kølevarer + frost

  • Revet mozzarella = 11,95 kr.
  • 1 pk. skinke i strimler = 9,95 kr.
  • 1 pk. pepperoni i skiver = 10,75 kr.
  • 50 gram gær = 0,95 kr.

Kolonial

  • 1 ds. hakkede tomater = 3,95 kr.
  • Hvedemel = 6,95 kr.

Fra basislager:

  • Tørret oregano
  • Sukker
  • Hvidløg
  • Salt
  • Olie
  • Dressing 

 

I alt for denne lækre mættende ret bliver det 61,5 kr. for 4 personer, og så er der både mel, cherrytomater og agurk i overskud. Og så er det en HEL del billigere end at tage forbi pizzamanden! 🙂

 


Husk at du kan følge bloggen på Facebook & Instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet! <3