Personlige

Hende kvinden der laver billige madplaner…

Ja, NU må jeg nok hellere uddybe lidt.. “hende kvinden der laver billige madplaner…”

Den sætning har jeg efterhånden stødt på mange gange nu, og det er simpelthen også for dårligt at jeg ikke rigtig har præsenteret mig bedre! Jeg elsker at blive omtalt, at I læsere anbefaler mig til alle jeres nærmeste – det er jo fantastisk, en fest for mig! Jeg elsker at kigge min Facebook igennem og se at folk tagger bloggen vidt og bredt samt skriver om den – det varmer simpelthen så meget! Så kæmpe stor tak herfra, bliv endelig ved – det giver så meget gå-på-mod og styrken og lysten til at fortsætte, det gør det virkelig.

Men I ved jo praktisk talt nærmest intet om mig, og hvorfor skulle I nu også det, for det er jo bare billige madplaner og opskrifter. Men sådan tænker jeg ikke! Jeg sidder lige her, en person bag bloggen og jeg ønsker virkelig at nå ud til jer. Jeg ved godt mange følger med for at spare penge og i virkeligheden ikke for så meget andet – men som blogger er jeg bare typen der gerne vil personliggøre det hele en smule. Give lidt liv, farve og varme i bloggen, som iøvrigt godt kunne blive lidt for sort/hvid kun med madplaner og facts, tilbud og fremgangsmåder. Måske det bare er mig der tænker sådan? 

 

Så hvem er jeg? Hvem er hende kvinden der laver billige madplaner? 

 

Hende kvinden er mig, Fie! Jeg er 22 år gammel og bor i Randers med min mand, Mikkel  (23 år) og vores 2 små børn (Haley snart 2 år og Liam 8 måneder). Igennem 5 år sammen har vi stiftet vores familie og erklæret kærligheden til hinanden i kirken med et kæmpe ja! Jeg har en kæææææmpe passion for at uddele en masse inspiration og ikke mindst hjælpe andre mennesker. Til tider hellere hjælpe andre end mig selv, men så er manden herhjemme heldigvis god til at sige: NU må du gøre noget godt for dig selv! 😛

Jeg er derudover også en kvinde der elsker økonomi & rådgivning, hvilket også var derfor jeg var skide heldig at blive optaget på studiet som finansøkonom, som I jo tidligere kunne læse lidt om. Jeg har lidt større drømme end blot rådgiver, men én ting af gangen, der kan altid bygges på! Drømmer lidt om lederstillinger, mere uddannelse mv, men mon ikke det også kunne blive en realitet senere. Jeg er i hvert fald vild med tanken om hver dag at kunne yde mit absolut bedste for at hjælpe andre mennesker. Min bedre halvdel studerer som datatekniker med speciale i programmering, noget jeg aldrig lærer at forstå (altså det med data og teknik 😂)  – men han er glad for det, så det er jo det som tæller, hehe.

Jeg har en svaghed for at tale om børn, mere eller mindre konstant – bare rolig, skal nok lade jer slippe – dog kan jeg ikke love at det ikke svipser i ny og næ! Jeg synes simpelthen børn er fantastiske og ville elske at kunne være med dem 24/7, men praktisk fungerer det ikke helt, så nyder hvert et øjeblik jeg har med dem. Så denne uddannelse er en drøm for mig, jeg får tid med mine børn og kan lave noget jeg elsker samtidig. Det er det vigtigste for mig – at trives og være glad. Så kan alt andet være ligegyldigt.

Jeg elsker at blogge og har faktisk gjort det i snart 2,5 år, dog som tidligere mor-blogger. Men nu er jeg her som mad-blogger, hvilket er lige mig. Og tror aldrig jeg kommer til at slippe det – ikke så længe det giver mening for både jer og mig selv. Så længe jeg kan se at jeg gør en forskel – at den kan bidrage til noget. Så det er simpelthen status.

Jeg har en stor drøm om at blive noget stort i den her verden! Lige fra jeg var barn har jeg kæmpet for at bryde nogle mønstre, jeg har blandt andet været i plejefamilie i 10 år, hvilket HELT klart har gjort mig, til den jeg er i dag. Jeg er ikke typen der giver op.. i hvert fald ikke uden kamp! Sådan har det altid været i familie og sådan skal det videregives til mine egne børn. Derfor er bloggen en stor motivation for mig – det er ikke bare tanker – det er handlinger.

20864020_464394810603779_785690612_n

Så fik I lidt mere afvide om hende kvinden der laver billige madplaner. Måske det kastede en smule mere lys, måske I egentlig er lidt ligeglade – men jeg har fortalt lidt. Jeg er Fie, 22 år, mor, gift, studerende, drømmer og blogger. Kort fortalt. <3 

Print

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Laila Eriksson
  15. august 2017 den 1:13

  Dejligt at høre lidt om dig! Du virkersom en dejlig livsglad ung kvinde med masser af gåpåmod og lyst til livet!!! Go for it, og pøj pøj!!! Læser med fornøjelse dine madideer.

 • Svar
  Laila Eriksson
  15. august 2017 den 1:17

  Dejligt at høre lidt om dig. Du virker som en sund livsglad kvinde med masser af gåpåmod! Jeg læser med stor fornøjelse dine madplaner og ønsker dig held med alle dine ideer!!! Go for it!!!!!👍👍👍👍👍😍

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  15. august 2017 den 7:30

  Dejligt at lære dig lidt bedre at kende Fie! Elsker dine madplaner <3

  Hilsen Kirsten
  http://kirstenthulesen.dk/

 • Svar
  Lone Johansen
  15. august 2017 den 7:43

  Flot, at du som kun 22år gammel, kan inspirere både ung og gammel, ny og erfaren.
  Bliv ved og drøm stort.

 • Svar
  Pia jørgensen
  15. august 2017 den 11:46

  Skønt med. Inspiration du er en god læremester mine børn bruger din madplan og har hjulpet dem meget både med at blive inspireret og hvordan de lære og spare penge plus at lave maden tusinde tak for dig ❤️

 • Svar
  Trine Hostrup
  19. august 2017 den 13:06

  Hej
  Tak for dejlige inspirerende opskrifter 🙂
  Ses på finansøkonomuddannelsen i Hobro 😉

 • Skriv kommentar