Fødselsdags black magic cake!

Kyllingebryst m. pasta, broccoli og stegte svampe

20631551_460361801007080_28021627_n

Midt i alt fødselsdags kaos med bagning af black magic cakegulerodsboller, pyntning af lejlighed, putning af børn osv, havde min søster og jeg slet ikke tid til at lave aftensmad, hvilket endte ud i aftensmad kl. 23 om aftenen. Nemt og HURTIGT skulle det være, så vi fiksede nogle ting sammen, som endte ud i at være helt vildt lækkert.. trods det kun bestod af 4 madvarer og få krydderier. Nemmere bliver det ikke og især ikke når man samtidig er under tidspres og søvnmangel.

Opskriften nedenfor er til 2 voksne og 2 børn. Der vil vises opskrift, ingredienser og til slut en indkøbsseddel. Husk at tjekke mit basislager, disse varer nævner jeg nemlig ikke pris på, dog nævner jeg hvad der skal bruges fra basislageret. Velbekomme! 🙂

 

Kyllingebryst m. pasta, broccoli og stegte svampe


Ingredienser 

  • 450 g. kyllingebrystfilet
  • 400 g. pasta
  • 1 broccolihoved
  • 250 g. champignon
  • Fedtstof
  • Salt + peber

 

Opskrift 

  1. Broccolien skylles og skæres i meget små buketter
  2. Pastaen sættes over til kogning – når de er halvt færdige tilsættes broccolien
  3. Brystfileterne krydres med salt og peber og steges på panden i fedtstof
  4. Champignonerne rense, skæres i skiver og steges på panden sammen med kyllingen (gem fedtstoffet når det er stegt)
  5. Hæld vandet fra pastaen & broccolien og vend det hele sammen med fedtstoffet fra kyllingen & svampene.
  6. Fileterne kan med fordel efter stegning skæres i skiver og ikke serveres hele.
  7. Server! Det smager super skønt og endda også uden sovs.

TIP: Denne ret smager også helt fantastisk med pikantost indeni og pakket rundt med bacon udenom og en tur i ovnen. 

 

Indkøbseddel fra Rema 1000:

  • 450 g. kyllingebryst filet = 26,95 kr.
  • Broccolihoved = 12 kr.
  • Champignon = 10 kr.
  • Pastaskuer = 4,50 kr.

Fra basislager:

  • Salt + peber 
  • Fedtstof 

I alt for denne lækre simple ret bliver det 53,45 kr. for 4 personer. 

 


Husk at du kan følge bloggen på Facebook & Instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags black magic cake!