Bag bloggen

Ansigtet bag bloggen

Hej! Og velkommen til.

22901343_493830204326906_1596897829_n

Mit navn er Fie Fabricius Winther, jeg er 22 år gammel og er gift med Mikkel. Vi fandt hinanden i sommeren 2012 og sammen har vi 2 skønne børn, Haley og Liam. Jeg drømmer om at kunne hjælpe hele verden, at kunne gøre en forskel, men nu starter vi her via bloggen.

Jeg tænker du sidder og læser med nu, fordi du ligesom jeg, ikke har alverdens penge at gøre godt med til hverdagens mad. Jeg sidder selv på en SU. En indtægt som ikke giver alverdens penge, men kun lige til at løbe rundt. Jeg er ved at uddanne mig til finansøkonom, og har bloggen ved siden af mit liv som studerende, hustru og mor.

Min baggrund for bloggen er at jeg ønsker at hjælpe andre mennesker. Helt basalt ønsker jeg at gøre en forskel. Med de erfaringer jeg har gjort mig på en lav indkomst, så er jeg nødt til at give min viden videre. Jeg elsker at eksperimentere med mad og at gøre noget stort ud af noget småt.

Bloggen kommer til at indeholde lidt af hvert, men noget af det jeg især vil ligge vægt på er at lave et budget over mine madplaner / opskrifter mm. Én ting er at stå med en opskrift, en anden er at vide hvor meget det egentlig koster, og hvordan man laver det. Jeg vil at give mine læsere et større billede af livet – for det kan lykkedes at leve godt på et lavt budget.

Er du ikke en fattigrøv som jeg selv, så er jeg sikker på at bloggen vil kunne hjælpe lidt alligevel. Alle kan vel bruge et tip eller to…

For helt ærligt? Hvem vil ikke gerne leve billigere? 

Så tak fordi du læste med så langt. Rom blev ikke bygget på én dag, og samme blev bloggen ikke. Der er langt vej endnu, men nu starter vi her. Bliv endelig hængende. 

Print

2 Kommentarer

 • Svar
  Rune Holan
  28. november 2017 den 15:32

  Dine frikadeller i ovn glæder jeg mig til at lave og smage 🙂

 • Svar
  Jette Ruhoff
  11. februar 2018 den 16:59

  Hej Fie.
  Har lige læst din blog…sikke en spændende pige, du er…energi og drive….
  Imens jeg læste, bagte jeg dine pandekager, uhm…(vi havde ingen æg, derfor fandt jeg dig)
  Bor du i Randers?
  Vi bor på en kvæggård udenfor Randers…tænkte om du ville ha lidt mælk?
  Hilsen Jette

 • Skriv kommentar