Personlige

Actifry – en ekstra kok i køkkenet!

 

fz701015-1-large

Jeg er normalt ikke fan af at bloggen skal flyde med reklamelinks, men lige denne gang vil jeg simpelthen lade samvittigheden flyde lidt og anbefale jer et produkt! Et produkt jeg i dag ikke kan leve uden.. Eller vil for den sags skyld.

For 3 år siden fortalte min mand mig om en Actifry, en smart maskine der kunne lave sunde pommes frites. Mere blev der ikke sagt, og så var den købt. I dag har jeg fundet ud af, at den kan meget mere end bare at lave pommes frites. Den kan næsten alt! Actifry’en kan lave op til 4 portioner af gangen, altså til 4 personer. Den gør hverdagen nemmere, da man ikke skal stå og tilberede maden hele tiden. Her elsker jeg at kunne bruge mere tid med mine 2 små krudtugler imens maden passer sig selv.

 

Vi laver mange retter heri fx:

 • Kyllingelår
 • Blødkogte æg
 • Kage
 • Indbagt pizza
 • Kødsovsretter
 • Wokretter
 • Brændte mandler
 • Boller
 • Varmer rundstykker
 • Biksemad
 • Flæskesteg
 • Bacon/porre tærte
 • Sovs

Der kan selvfølgelig laves mange mange flere retter, men dette er blot nogle af dem vi ofte laver! Den er, undskyld mit sprog, pisse smart. Den kræver ikke en hel masse olie, blot en skefuld. Den fungerer på samme måde som en friture og en ovn i én. Den er besparende på årsbasis i el og nem at rengøre. Jeg selv synes det er meget nemmere at tænde en maskine, og så er den varm med det samme, end at skulle vente på at en frituregryde eller en ovn bliver varm. Delene kan selvfølgelig komme i opvaskemaskinen (alle udtagelige dele).

Vi bruger den gerne flere gange om ugen – i starten dog ikke så meget da vi lige skulle finde ud af, hvordan maskinen fungerede. Men i dag er det blevet en del af vores hverdag, og det er simpelthen det nemmeste! Man putter bare tingene i maskinen, tænder den, indtiller efter ret og så kører den. Men put endelig ikke skeen ned i maskinen, så smelter den altså!

 

Whiteaway fortæller selv følgende:

“Med Tefal Actifry kan du f.eks. tilberede de lækreste pommes frites – og der går kun én skefuld olie på 1 kg kartofler. Det betyder, at du kan tilberede retter med et væsentligt lavere fedtindhold end ellers. Actifry har automatisk temperaturregulering og indbygget spatel, som rører rundt og sikrer en blid tilberedning. Med det transparente låg er det let at følge med i processen, og maskinen giver dig nærmest uendelige tilberedningsmuligheder; du kan f.eks. tilberede både friske og frosne pommes frites, rejer, kyllingelår, grøntsager, nuggets, wokretter og meget, meget mere.”

 

Du kan købe en Tefal Actifry Original hos Whiteaway – lige nu på tilbud! Det kan godt virke som mange penge at ligge ud lige nu, men i længden vil de blive tjent hjem. Jeg kan virkelig anbefale en Actifry! 🙂

 

Indlægget indeholder affiliate/reklamelinks. 

Print

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  bluetooth
  9. september 2017 den 7:39

  That is very attention-grabbing, You are an overly skilled blogger.
  I’ve joined your feed and sit up for in search of more of your
  magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks

 • Skriv kommentar