Opskrifter

Lækre bønnefritter

Jeg er blevet helt vild med bønner i ovnen, også kaldet bønnefritter, som er lavet som pomfritter! Det er sindsygt lækkert og smager faktisk som pomfritter, men det er sundt.

Hele idéen med bønnefritter er ikke min egen, men  får her den opskrift jeg altid bruger. Vi får tit bønnefritter til en lækker bøf, men kan også serveres som en lækker snack med hjemmelavet dip.

 

Bønnefritter til 4 pesoner 

  • 1 pose grønne bønner fra frost
  • Olie / fedtstof
  • Salt – gerne i flager

 

Opskrift 

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft
  2. Put de frosne bønner i en frostpose sammen med salt og olie
  3. Luk posen og “ælt” posens indhold så olien, salt og bønner bliver godt blandet
  4. Fordel de frosne bønner på en bageplade overtrukket med bagepapir
  5. Giv de frosne bønner 45/50 minutter i ovnen – rør indimellem så alle sider bliver sprøde.

 

Indkøb til bønnefritter fra Rema 1000:

  • 2 ps. Bønner = 19,90 kr.

Held og lykke med dem, de kan simpelthen laves til små 20 kr, og det kan spises med god samvittighed! De smager suverænt. 🙂

 

Husk at du kan følge bloggen på Facebook, hvor alle de nyeste indlæg bliver opdateret. 

Print

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar