Spar på madbudgettet #3

MIT BASISLAGER

Mit grundlæggende basislager ser sådan ud. I mine opskrifter, madplaner mm. vil jeg ikke nævne priser på dette, da det oftest er det som holder længe, og derfor ikke er noget man altid skal købe nyt af.

17888299_406419916401269_1938116563_n

Krydderier, krydderurter m.m.

  • Salt
  • Peber
  • Karry
  • Paprika
  • Spidskommen
  • Kardemomme
  • Herbes de provence
  • Tørrede krydderurter – fx timian, basilikum, oregano mm.
  • Kanel
  • Bagepulver
  • Vaniljesukker
  • Natron

Kolonial

  • Sukker & honning
  • Hvedemel og fuldkornsmel
  • Havregryn
  • Cornflakes
  • Rasp
  • Saucejævner (eller mel/vand)
  • Maizena majsstivelse
  • Tomatketchup og koncentreret tomatpuré
  • Soyasauce
  • Sennep, remolade og Mayo.
  • Bouillontern, -pulver eller lignende
  • Kaffe og te
  • Citronsaft
  • Ristede løg

Grøntsager

  • Løg + hvidløg

Køleskabet

  • Olie og flydende fedtstof
  • Cremefraiche dressing
  • Æg

 

Husk at du kan følge bloggen på Facebook, hvor alle de nyeste indlæg bliver opdateret.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar på madbudgettet #3